Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Krzyś

Rekomendowane odpowiedzi

Chłopaki ja mam dokładnie to samo wszystko tak jakbym to sam opisywał...ja się poce jak świeci słońce w szczególności plecy i uda i również po wysiłku czuję się normalnie a co jeszcze mam skoki temp 35-36.7 i mam lekkie nadciśnienie 140-150 na 80-90. Lekarze też nie wiedzą co mi jest i to jest to jak piję jest fajnie(chociaż zawsze było). Wiecie chłopaki to w sumie można by było z tym życ, ale ta świadomośc że kiedyś było super i jebane badania wychodzą dobrze- to mnie najbardziej denerwuje. A i przy niskiej temp mam dreszcze i mi jest zimno- masakra Pozdro i jak coś bedziecie wiedziec to pisac

Witam

Jak rozwiązały się Wasze poroblemy z nadmierną potliwością i nadciśnieniem? 

Otoz, z doswiadczenia wiem, iz badania ogóle niezawsze a nawet bardzo rzadko dostarczają nam jakichkolwiek informacji.Bardzo często badania są w normie a pacjent nadal źle się czuję bądź jego stan nawet się pogarsza.

Jesli chodzi o zdrowie, musicie wcielic sie w rolę detektywów, dosłownie.  

Wiek, styl zycia czy jestes sportowcem czy raczej kanapowcem.Skoki cisnienia nie biorą się z nikąd, tak samo jak stan osłabienia, nadmierna potliwosc itp. Twoj organizm sygnalizuje Ci, ze cos nie funkcjonuje jak powinno. W wieku 17 lat i w kazdym inym wieku tak znaczące skoki ciśnienia są niedopuszczalne. 

Zdecydowanie, wiek mlodzieńczy wymaga duzego wsparcia. To okres kiedy stres i wyzwania wydają się być problemami ponad zycie. A zmiany psychine i fizjologiczne zmieniają całokształ całego organizmu, zarówno od środka tak i od zewnątrz. 

Zdecydowanie, NIE mowimy alkoholowi i narkotyką! One nie pomogą Ci wyzdrowiec a zrujnują Ci ŻYCIE, relacje, Twoją osobowość a przede wszystkim godnosc. 

Zdecydowanie, suplementacja powinna byc tutaj nieodzowna. Magnez, witaminy z grupy B itp. bez nich Twój organizm nie będzie funkcjonował. Zwroc uwage na codziennie  maxymalne dawkowanie i je zazywaj. Kupuj od producentów, ktorzy stawiają na jakość a poczujesz różnice juz po 2 tyg. 

Nerwica, to cichy niszczyciel!Da Ci znać o sobie z opoznionym zapłonem kiedy wydawałoby się, ze Twoje zycie to jedna wielka sielanka i harmonia. Potliwosc, skoki ciśnienia, uczucie omdlenia,brak chęci do życia, bezsenność to tylko kilka z jej objawów! 

Valeriana,witaminy B12 i B6, oraz magnez owszem. Nie zapomjnajmy o zmianie trybu zycia i NASTAWIENIU! NASTAWIENIE jest często kluczem do zdrowotnego i zyciowego sukcesu. 

Pozdrawiam