Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Omdlenia przy rozciąganiu uszu

Gość Kasss

Rekomendowane odpowiedzi

Mam 18 lat i od kiedy rozciągam sobie uczy czuję się osłabiona, omdlewam na chwilę, tracę w tym czasie panowanie w nogach, jestem rozleniwiona.. Nie mam pojęcia co to może być. Czy to może by spowodowane rozciąganiem uszu? Przyznam,że wcześniej zdarzały mi się chwilowe omdlenia i osłabienia. Pozdrawiam
Gość ania05111971
Chyba brniemy za daleko...............Dziewczyna się boi żę coś jej jest a my sobie śmiechy robimy .Droga KASSS twój obiaw jest na tyle dziwny że nie traktowałbym go jako objaw poważnej choroby somatycznej .Kup sobie tabletki na uspokojenie Labofarmu i pobierz ,zobaczysz czy ci przejdzie .Jak nie to do lekarza .I nie rozciagaj uszu .
Gość ania05111971
Dzisiaj poprosze męża żeby mi uszy naciągnoł ....Zobaczymy co z tego wyjdzie i opisze to jutro na forum .Możę tu chodzio to że gumka podtrzymująca uszy rozciąga się i w czaszce robi sie próżnia ...nie mam pojęcia .Sprawdze to wieczorem .Będe bacznie obserwowac nogi i inne kończyny tudzież organy wewnętrzno zewnętrzne .Nie mam co prawda już 18 lat ....tylko troszkę ..hm ..więcej ale myśle że jestem blisko wyjaśnienia tej zagadki .Trzymajcie kciuki .
Gość ania05111971
Dowcipu nie znam ale pozwól że na razie zajmę się moimi uszami i kończynami a potem jak nie będe mocno rozleniwiona i nogi mi nie odmówią posłuszeństwa zobaczę co z tą skórą.........Gorzej będzie natomiast jak omdleje ....Hm Musze dopracować to doświadczenie bo sprawa wydaje sie poważna i ryzykuje własne uszy i kończyny .No i przede wszystkim honor.
Gość ania05111971
Weżcie zatem tabletki na uspokojenie labofarmu i czekajcie . (to forum naprawdę jest pomocne w wychodzeniu z nerwicy ,popłakałam się ze śmiechu ) Wyniki eksperymentu opublikuje jutro lub póżnym wieczorem bo najpierw musi byc gra wstępna .........a to trochę potrwa.Prosze o wyrozumiałość .
Fajne żarty sobie robicie, pogratulować :) Skoro tak dobrze się bawicie, to żegnam, bo pomocy widać tu nie znajdę, a z postów, które przeczytałam wnioskuję, że odpisywały mi same dzieciaczki, które mają po 12-14 latek. Pozdrawiam i rozumku życzę ;)
Gość ania05111971
Oj Kass chciałabym miec 14 latek .....Musisz zrozumieć że podałaś tak dziwaczne i śmieszne (sorki)objawy że pozwoliłam sobie troche podworowac .....Nigdy nie słyszałam o takich cudach jak rozciąganie uszu ......Nawet nie wiem jak to się robi .I po co się to robi .Myślę ze gdybyś poszła do lekarza i mu o tym opowiedziała umarł by ze śmiechu ......Może twoje objawy mają inną przyczynę ?Ale naprawdę nie mam pojęcia jaką .
Gość ania05111971
A ble ........nie będe sobie żołąka podrażnieć siemieniem .Sama wódzia to jak balsam dla żołądka .Zabija wszystkie bakterie i wirusy i inne robaki .Tylko nie wiem dlaczego póżniej głowa pęka .......Hm ...Musze ten problem poruszyć na forum....
Gość ania05111971
WIEM ! Naszej forumowej koleżance chodziło o rozciąganie dizurek w uszach na kolczyki .Teraz jest taka moda żęby wkładac kolczyki w kształcie patyków jak w niektórych plemieniach w Afryce !I to o takie rozciąganie uszu jej chodzi !A wystarczyło się wódki napić i wszystko jasne ..............
Gość ania05111971
Rozwiązanie tej zagadki kosztowało mnie dużo nerwów ,tak więc apeluje do młodszych wiekiem (bo niekoniecznie duchem jak sie okazało) o dokładniejsze przekazywanie symptomów i sensu swoich poczynań.......Nieprzestrzeganie tej zasady skutkuje początkami alkoholizmu u starszych wiekiem forumowiczów i niepotrzebnym bólem głowy dnia nastepnego .............Jednocześnie przyznaje że pisanie tego wątku wywoływało u mnie po prostu salwy śmiechu i to też groziło na przykład zachłyśnięciem albo innym zejściem śmiertelnym mojego organizmu przed rozwiązaniem zagadki .....Dziekuje .
KASSS! Gdybyś napisała żę chodzi ci o tzw.stretching ear lab (czyli powiększanie przez rozciąganie dziurki (Boże przebacz)służące noszeniu ozdób) to może nie wywołałabyś u nas takiej lawiny śmiechu .........Niestety nie mogę cię zapewnić żę twoje dolegliwości nie są spowodowane tym rozciąganiem bo gdzieś kiedyś słyszałam że w płatku uch a znajdują ie zakończenia nerwowe odpowiadające różnym organom wewnętrznym (dlatego między innymi akupunkturzyści bardzo chętnie wbijają swoje igiełki tamże).Tak czy siak musisz odwiedzić doktora bo twoje dolegliwości śą dośc poważne .A na przyszłość pisz troszkę bardziej zrozumiale i nazywaj rzeczy po imieniu bo jesteś już dużą dziewczynką .