Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ból i pieczenie mięśni

Gość Pawelo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Mam od jakiegoś czasu pewien problem, a mianowicie z moimi mięśniami dzieją się dziwne rzeczy. Mam wrażenie takiego pieczenia w mięśniach, czasem pulsują, nogi natomiast robią się czerwonawe. W badaniach krwi wszystko wyszło ok, magnez, potas, cukier, aso, itd. Te objawy pojawiają się przeważnie w nogach ale zdarza się także na rękach, nie ma reguły w którym miejscu wystąpią. Dziwne jest także że czasem jest dobrze a czasem zle... To znaczy są dni że nie chce mi się nawet wstawać z łóżka (czuję się zmęczony) mięśni pulsują, pieką, a są dni kiedy nie dzieje się nic i wszystko wydaje się być normalnie. Męczy mnie to już od kilku miesięcy, czasem jest tak że jeden dzień jest ok, drugi gorzej, ale przeważnie okresy są dłuższe to znaczy parę dni czuję się dobrze a następnie kilka dni niespecjalnie, raz trochę lepiej innym razem trochę gorzej. Był też nawet taki moment gdy te objawy nie pojawiały się przez 2-3 tygodnie... Nie wiem z czego to się bierze, lekarz rodzinny mam wrażenie że mnie olewa... Wie ktoś może co to może być? Będę wdzięczy za jakieś odpowiedzi.