Gość Danuta MOłdysz Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Cały czas się pocę. Kilka razy dziennie przebieram się. Nie mogę wychodzić na dwór.Podkładam ręczniki, ściereczki. Rozpacz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Piet Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Badałaś tarczycę ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 4 Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 ile masz lat? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 4 Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 jEŚLI MASZ 45-50,TO MOŻE BYĆ przedmenopauzalne ,,zawirowanie**.Kup sobie soyfem.Moja kol. z pracy jest w tym wieku i oblewały ją poty co 20-30 minut,a po ziołowym soyfemie co 3-4 godziny.Zawsze to jakaś poprawa jest.Może to byc tez coś z tarczycą jak pisze piet. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Lida Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Sprawdź swoje serduszko.Kiedyś leżałam z kobietą na kardiologii, która miała takie objawy. Bardzo Ci współczuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi