Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam 26 lat, moim problemem jest to że po każdym cwiczeniu fizycznym tzn np piłce nożnej czuję się bardzo dobrze nic mi nie dolega, czuję się dotleniony i pełen energi, jednak następnego dnia dopiero odczuwam dziwne dolegliwości otóż : - ból głowy i oczu, uczucie rozpierania jakby coś mnie od środka rozpierało - czuję się jakbym był przeziebiony ale tylko głowa.. - boli mnie czoło coś kłuje mnie z lewej strony czoła w środku - dopada mnie ostra senność i zmęczenie - czasami boli mnie z tyłu głowy - uczucie ciężkości oczu..i czuję jakby musiał więcej poświecic uwagi na skupienie się nad wzrokiem Te objawy utrzymują się cały dzień mijają dopiero następnego dnia albo dwa dni pozniej po treningu.. MOje pytanie brzmi czy ktoś ma pojęcie co to może być ? albo spotkał się z czymś podobnym ?
mnie się wydaje,że powinieneś prześwietlić zatoki i iść ze zdjęciem do laryngologa.Takie objawy moga być od zatok .Warto soprawdzić.Może być też alergia.Zrób sobie też bad. krwi OB,morfologię z rozmazem i CRP.Mając te wyniki laryngolog będzie mógł coś powiedziec.Przewlekłe zapalenie zatok daje znać o sobie jak się np. spocisz,zmeczysz.Masz mokre czoło,a na dworze wiatr,wtedy się czujesz gorzej.Nie przesądzam sprawy,ale może to być to.Nie dowiesz się jak nie sprawdzisz.Jeżeli to będa zatoki,to musisz pamiętać o tym,żeby myć głowę tylko wieczorem ,jak już nie zamierzasz wychodzić na dwór.Nawet latem,gdy jest ciepło.Zimą w czapce na czoło.Nie w kapturze,gdzie czoło jest odsłonięte,a na dworze zimno.