Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie juz sam nie wiem co zrobic. mam 15 lat a wszystko zaczelos ie 5 miesiecy temu. Nagle zrobilo mi sie jakos tak dziwnie jak by swiat byl jakis taki inny takie dziwne jak by krecenie sie w glowie, powiedzalem kilkad dni po tym rodzicom i zrobili mi badania na pcozatku echo serca + ekg i wszylo ok ze mam super serce, pozniej zrobione badanie krwi i tez wyszlo wszystko znakomicie jedynie troszke zaduzy cholesterol. robilo mi sie coraz gorzej i wkoncu mama wziela mnie do pani psycholog ktora troche do mnie przemowila i mi na jakis czas przeszlo, czulem sie troche lepiej, Jednak niedawno moja pani psycholog stwierdzila ze juz jest ok i konczymy nasz spotkania. Jest mi teraz tak jak wczesniej, czuje sie zle sam nie wiem co mi jest, moja mama mowi ze to od dojrzewania lekarze tak samo, a ja tylko zataczam takie kolo ze cos mi jest itp, pomozcie mi. opisze teraz wam mniej weicej jak sie czuje : - czesto boli mnie glowa ( to juz mialem wczsneiej) i boli mnie tylko jak jest goraco, - mam zaworty glowy i ostatnio zrobilo mi sie tak ze jak schyle glowe w dol to gdzies po 20 sekundach jak ja podniose bardzo mi sie kreci ( moja mama tez tak ma teraz wiec moze mam to po niej ale nie mialem tak wczesniej), - mam **mety** w oczach i taki jak by snieg optyczny (bylem u okulsitki i przepisala jakies krople, + takie do komputera), - czesto tak dziwnie pieka mnie oczy ze az musze je zamykac, - czasami czuje sie tak jak przed 5 miesiacami za pierwszym razem jak sie zaczelo tak maxymalnie dziwnie, - jakos teraz wszystkie zeczy jakie robie wydaja sie jakies jak by inne, nie znane, - zauwazylem ze np. jak cos robie to nei moe sobie przypomniec co robilem 2 minuty temu (jakby zaniiki pamieci), - dobrze czuje sie tylko z kolegami, jak gram w pilke czy na kompie :/, Caly czas sie boje ze umre, ze jestem na cos chory bo wczesniej sie tak nigdy nie czulem, tak dziwnie sie czuje czasem ze az nie wiem co sie dzieje, boje sie ze mam cos z glowa nie tak bo tylko to zostalo niewykluczone przez lekarzy( nie mialem zadnego badania glowy), Prosze pomozcie cos , moze znacie taki przyklad podobny jak ja czy cos ze to od dojrzewania albo cos, tez chetnie pogadam z kims na gadu ( numer tam wyzej gdzies podalem) pomocy prosze :)
jak grasz w piłkę,to czujesz się dobrze,bo jesteś zrelaksowany.Zmęczenie fizyczne odwraca uwagę od myśli,które ,,nakręcają ** te objawy.Dużo sie ruszaj,jedż rowerem,pływaj...itp. Możesz jeść magnez z wit.B6 i ziołowe ,,tabletki uspokajające labofarm**.Łagodzą napięcie nerwowe.Spróbuj czy ci po nich ulży.
Witaj Kamil Poczytaj sobie posty na watku *Z nerwicy sie wychodzi*, moze tam znajdziesz dla siebie informacje. Poza tym jest taka strona :moja-nerwica.republika.pl ( jest to historia męzczyzny, ktory wyszedł z nerwicy lekowej i opowiada o tym jak sobie poradził z objawami.A poniewaz pisze w niej o takich objawach jakie masz i Ty, wiec moze cos w niej dla siebie znajdziesz. Poza tym podpowiadam Ci poczytanie na forum medycznym commed-nerwica-watku *Metoda 1000 kroków*, gdyz tam tez znajdziesz osoby z takimi objawami jak Twoje oraz ich sposoby na te objawy.Pozdrawiam ( no i oczywiscie podpowiadam Ci udział w terapii oraz coś na uspokojenie , od specjalistów ).
Gość uzdrowiony

Witam serdecznie. Chyba wiem jak Wam pomóc. Przeczytajcie proszę ten tekst. Chciałem podzielić się z Wami moimi przeżyciami. Rok temu dostałem bólu w klatce piersiowej, od tamtej pory miałem bardzo różne dolegliwości. Robiło mi się słabo, myślałem że to coś z sercem. Przez 8 miesięcy chodziłem po lekarzach – bez skutku. Mailem robione rożne badania, nie pamiętam nawet jakie, ale m.in. badania krwi, EKG i EEG – wszystko wychodziło ok. Jadąc np. samochodem, robiło mi się duszno, nie mogłem złapać oddechu, drętwiała mi lewa strona ciała. Myślałem, że to koniec – NFZ był bezradny. Po tych 8 miesiącach, gdzie wmawiano mi nerwicę i jakieś inne dziwne choroby – trafiłem na Panią, która zajmuje się medycyną naturalną. I wiecie co? - jestem teraz zdrowy, już nie mam lęków, normalnie funkcjonuję. Wyleczyłem się ziołami, może to nieprawdopodobne ale miałem robaki w dwunastnicy. Wszystkie dolegliwości – zniknęły, a ich przyczyną było złe funkcjonowanie jelit. Nawet alergia mi przeszła. Jeśli chcecie kontakt do tej Pani z Warszawy – piszcie do mnie Możecie mi wierzyć albo nie ale poleciła mi ją koleżanka, która również miała nieprawdopodobne problemy ze zdrowiem. Jak najszybciej olejcie NFZ – bo Wam zaszkodzi. Wracam na te fora, na których szukałem pomocy – nie znalazłem, jednak ja daję Wam tę informację. Pamiętajcie, możecie to wyleczyć naturalnymi sposobami. Mi zajęło to 3 miesiące ale efekt był chyba po tygodniu. Czułem, że muszę się z Wami tym podzielić.