pankracy Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Witam serdecznie. Mam pytanie odnosnie wizyty u kardiologa.Mianowicie mam możliwośc konsultacji u Pana Huberta Krupy. czy ktoś mógłby mi powiedzieć coś więcej na temat tego lekarza? Drugie pytanie tyczy się Pana Mariana Zembali (Jak sie do niego *dostać* o ile jest taka możliwość, czy jest możliwa wizyta prywatna,jakiś namiar w miarę możliwości...Będę wdzięczny za odpowiedzi. Pozdrawiam Pankracy Cytuj Odnośnik do komentarza
anetas Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Nie wiem czy Pan profesor Zembala przyjmuje prywatnie ale wiem ze napewno mozna z nim porozmawiac w szpitalu.Tylko musisz sie dowiedziec kiedy ma dyzur i kiedy bedzie mogl poswiecic Ci chwile czasu.Jesli jestes ze slaska to napewno bedzie Ci latwiej sie z nim spotkac niz ludziom z Polski bo wiadomo -mozesz podjechac i porozmawiac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi