Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zabieg pomostowania aortalno wieńcowego

lolo

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuję za odpowiedz, jeśli możesz podać jakiś namiar na gabinet prywatny prof.Bochenka, to bardzo proszę. Chodzi o trudny przypadek wykonania bajpasów, potrzebuję konsultacji z kardiochirurgiem który wykonuje takie zabiegi. Wiele ludzi pisze pochlebne opinie o prof. Zembali, ale nie moge niestety znależć żadnego kontaktu poza szpitalem.
Nie rozumiem dlaczego szukasz kontaktu poza szpitalem?Mysle ze powinienes zadzwonic do przychodni przyszpitalnej(baraki) i porozmawiac z siostra w rejstracji.Powiec o co chodzi i ze to trudny przypadek i ze potrzebujesz dobrego profesora a jesli chodzi o konkretne nazwisko to w rejstracji tez Ci powiedza czy przyjmuje prywatnie czy nie.Jesli masz jakies wyniki badan to po zarejstrowaniu do przychodni wes je ze soba i jesli bedzie taka potrzeba to napewno bedziesz mogl sie spotkac i porozmawiac z danym kardiochirurgiem w szpitalu.Ja tez jestem przed operacja i wiem ze jest taka mozliwosc bo sama z tego kozystalam.Tylko ze ja mialam rozmowe z kardiochirurgiem Przybylskim-swoja droga tez bardzo dobry.A jesli juz mowimy o lekarzach pracujacych w SCCS to tu jest weryfikacja i zaden zly lekarz by sie tu nie dostal i nie utrzymal.
Gość magda  miska
w Krakowie bylo bardzo glosno o prof. sadowskim - polecam z nim osobisty kontakt, jesli sie da to on na pewno pomoze. Jestem, pacjentka tej kliniki odkad zostal jej kierownikiem po prof. Dziatkowiaku . Cuzje sie swietnie, a sam profesor jest bardzo cieplym i zyczliwym czlowiekiem. naprawde stara sie pomoc. Zastawki i bajapsy robia swietnie w Krakowie. To najwieksza Klinika w Polsce i maja najwieksze doswiadczenie. ja bym wolala zeby na mnie sie nie uczyli i dlatego wybralam Krakow. Poza tym oni tam daja chorym szanse na biologiczna zastawke nanowsze modele na swiecie. profesor Sadowski jest najwiekszym autorytetem nawet w USA, bo tam pytalam gdzie sie operowac i skierowali mnie gdzie? - DO KRAKOWA!!!!!!!! Profesor mi o tym mowil ze czeka mnie reoperacja, ale oni dzis wszczepiaja juz zastawki maloinwazyjna etoda przez klatke piersiowa. Wszczepiaja tez przez tetnice udowa i taki zabieg wszczepienia za 20 lat moze byc podobny do wizyty u dentysty. A ja jednak jestem teraz wolnym czlowiekiem. Pewnie nie dla kazdego jest to metoda idealna, ale Krakow ma swiatowe standardy i to wszystko wiedza o czym ja slyszalam od najlepszych lekarzy w USA i dlatego patrzac nawet na to jakie warunki bytowe zapewnia klinika oraz jaki poziom medycyny prezentuje plus najwieksze doswiadczenie, bo podobno maja ponad 2500 operacji rocznie to nie ma lepszego miesjca na swiecie!!!!

jestem mama 6letniej kasi która ma wade serduszka i musi przejsc zabiek ma juz ustalony termin a ja niw wiem czego mam sie spodziewac wiec bardzo prosze o wszelkie informacje na temat lekarzy jak równierz opieki i czy mede mogła byc przy niej 24godziny bardzo prosze w wszzelkie informacje jezeli to nie problem to na moje gg 24617316 Z GÓRY DZIEKUJE