Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam od mniej wiecej 5 miesiecy mam dziwne objawy ktorych wczesniej nie mialem lekarze twierdza i rodzice tez ze to od dojrzewania : - bole glowy ( jak jest cieplo np +20 stopni, np gdy jest zimno w miare 5-10 to mnie nie boli, - nie pamietam np jak zejde po schodac to nie przypominam sobie tego faktu jak szedlem( przypomina mi o cos takiego jak bym sie zamyslal caly czas), - kreci mi sie w glowie jak sie schyle, - czesto bola mnie oczy i koloro wydaja sie jak by takie blade, - wydaje mi sie ze niektore zeczy robie podswiadomie. co to moze byc jakas choroba psychiczna? czy moze zwiazane z dojrzewaniem a moze mam isc do lekarz powiedzcie prosze
do neurologa i okulisty.Tylko zrób bad. krwi OB,morfologie z rozmazem i CRP.Trzeba sprawdzić czy nie masz jakiegos stanu zapalnego.Jak CRPpodwyższone,to może gdzies masz stan zapalny,np. ropę pod zębem,który mimo,że nic nie boli ,,podgryza **cie od srodka i to zapalenie podchodzi pod oczy.Tak może być.Zrób sobie takie zdjęcie rtg panoramiczne tj, wszystkich zębów, niech dentysta to zobaczy.Jak wyrwiesz ząb,wzrok sie poprawi i głowa przestanie boleć.Pisze o tym ,bo znam taki przypadek,że facet od zęba,który nic nie bolał prawie oślepł.Może to być cos innego,ale warto sprawdzić.Można w ciągu 2 dni to załatwić.Nie zwlekaj.Jak z zębami OK,to do neurologa.