zakko Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Czy ktoś wie coś na temat zatrucia aspartamem (słodzik w produktach light np Pepsi, Red Bull) W jaki sposób można sprawdzić czy nie doszło do zatrucia? Pytam, gdyż z opisanych w internecie objawów mam niestety wszystkie, a ze względu na zaburzenia odżywiania przez ponad 2 lata żywiłam się praktycznie tylko napojami, produktami zawierającymi aspartam. Doskonale o tym wiedziałam, widziałam to na opakowaniach, ale wtedy niestety nie było dla mnie ważne zdrowie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05111971 Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 To odstaw to dziadostwo i odżywiaj sie normalnie .powinno się wydalić z organizmu .A twoje objawy moga oznaczac 1000ce innych schorzeń . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 4 Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 teraz przerzuć się na zioła oczyszczające organizm z toksyn.Kilka miesięcy picia cofnie to ,może nie w 100% ,ale w dużej części.Nie lapiej napić sie wody z sokiem z cytryny????Nie rozumiem ludzi,którzy piją takie goowno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ala Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 popieram cukier to tez smiec ale moze slabszy proponuje zielona herbate oczyszcza lub pokrzywa zza okna jako herbata i lekarz czym predzej Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi