Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Ania

Rekomendowane odpowiedzi

15 listopada 2012r miałam ablację RF w I Klinice Kardiologii Szpitala UJ przy ul.Kopernika w Krakowie. Zabieg przeprowadzał dr.Marek Jastrzębski. Wspaniały specjalista. Niesamowity CZŁOWIEK. Jestem zachwycona rezultatem zabiegu. Od tamtej pory miałam tylko jedno pobudzenie . Na wizycie kontrolnej dostałam informację, iż mogę zapomnieć o atakach. Czuję się świetnie. Dwa tygodnie po zabiegu wróciłam do pracy. Polecam tę placówkę oraz dr. Jastrzębskiego !!!!!!!

Fakt, dr.Jastrzębski to mistrz ! ;) Wykonał u mnie mega trudną ablację, gdy inne ośrodki nie widziały szansy na zrobienie czegokolwiek. Brałam udział w specjalnych warsztatach, byłam dopiero 4 osobą po takim zabiegu ale jest okej! Minęły 4 miesiące i serduszko sobie bije ;)

Gość AndrzejO

Ja tez jestem po ablacji wykonanej przez dr Jastrzebskiego. Minelo dopiero 3 tygodnie, wiec nie chce zapeszac. Sama ablacja przeszla bez wiekszych trudnosci i podobno byla skuteczna. Dr Jastrzebski sprawia wrazenie bardzo fachowego i kompetetnego specjalisty. Cieszy sie b. dobra opinia.

Witam. Byłem z tatą w Ochojcu i zabieg ablacji będzie miał dopiero za 2 lata. Tata już kilka razy wylądował w szpitalu w tym roku z racji nagłych ataków. Kraków ma roczną kolejkę i stąd moje pytanie: Czy może zapisać się na termin ablacji w Krakowie bo lekrz rodzinny odmówił wystawienia ponownego skierowanie w trybie pilnym na konsultację do kardiologa twierdząc że skoro już mamy kolejkę na Ochojcu to mamy. Dodam że szanując innych ludzi i dostając się do Krakowa odwołamy termin katowicki. Co mam zrobić?

SLAWEK78 z jakiego terenu jesteś? Ja byłam na paru może 3, 4 wizytach prywatnych w Krakowie u dok który przeprowadza ablację na Kopernika. Potrzebna była opinia tego specjalisty, holter kontrolny i te sprawy. Termin ustalił mi bardzo szybki. Jestem już 3 tyg po udanej ablacji - na razie ok. Nie chcę zapeszać, bo holter dopiero założę pod koniec marca. Ale chyba jest dobrze. Jeśli potrzebujesz jeszcze jakichś danych albo opinii to nie ma problemu. Nie mam gg, może fb?