Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Otwór owalny z przeciekiem w sercu

Gość mama

Rekomendowane odpowiedzi

Drozny otwór ,owalny 3mm z przeciekiem L-P P-L. Nie wiem czy to grozne jeden lekarz mówi tak drugi zaś nie.syn do 3miesiąca życia miał bezdechy,które nie wiadomo skad sie braly.słabom przybiera na wadze 200g na miesiąc a ma 11miesięcy i szybko się męczy proszę o poradę
cześć Ewa byliśmy u 3kardiologów badania pod kątem padaczki miał robione usg ciemiączka dno oka wyniki wyszły dobre.nie mogą mi powiedzieć czemu sinieje ręce usta nos ciągle sine.martwi mni brak przybierania na wadze ciągłe infekcje górnych drug oddechowych.pediatra nie chce wystawić zadnego skierowania do warszawy ale udało mi się zdobyć u innego czekamy w kolejce
Ale robili mu echo, czy nie? Powinien go zobaczyć kardiolog dziecięcy, specjalizujący się w wadach serca. Zapraszam na forum Fundacji Serce Dziecka: www.forum.sercedziecka.org.pl, może inni rodzice podpowiedzą, co dolega synkowi. Czy usta i ręce sinieją po wysiłku fizycznym, albo po zdenerwowaniu?
jemu sinieje nawet podczas snu też jak płacze. byłam u dziececgo kardiologa miał ECHO ekg ROBIONE I WYNIK drożny otwór owalny z przeciekiem lewo -prawym, prawo l-ewym.musimy czekać co w warszawie powiedzą. na forum nie dam rady wejść nie jestem u siebie na internecie nie mam hasła itp.