Gość mama Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Drozny otwór ,owalny 3mm z przeciekiem L-P P-L. Nie wiem czy to grozne jeden lekarz mówi tak drugi zaś nie.syn do 3miesiąca życia miał bezdechy,które nie wiadomo skad sie braly.słabom przybiera na wadze 200g na miesiąc a ma 11miesięcy i szybko się męczy proszę o poradę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewa29 Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Dziecko powinien obejzrec kardiolog, zlecić echo serca. Ale moiże te bezdechy są na tle nerwowym? Inne badania też by się przydały. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mama Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 cześć Ewa byliśmy u 3kardiologów badania pod kątem padaczki miał robione usg ciemiączka dno oka wyniki wyszły dobre.nie mogą mi powiedzieć czemu sinieje ręce usta nos ciągle sine.martwi mni brak przybierania na wadze ciągłe infekcje górnych drug oddechowych.pediatra nie chce wystawić zadnego skierowania do warszawy ale udało mi się zdobyć u innego czekamy w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewa29 Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Ale robili mu echo, czy nie? Powinien go zobaczyć kardiolog dziecięcy, specjalizujący się w wadach serca. Zapraszam na forum Fundacji Serce Dziecka: www.forum.sercedziecka.org.pl, może inni rodzice podpowiedzą, co dolega synkowi. Czy usta i ręce sinieją po wysiłku fizycznym, albo po zdenerwowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mama Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 jemu sinieje nawet podczas snu też jak płacze. byłam u dziececgo kardiologa miał ECHO ekg ROBIONE I WYNIK drożny otwór owalny z przeciekiem lewo -prawym, prawo l-ewym.musimy czekać co w warszawie powiedzą. na forum nie dam rady wejść nie jestem u siebie na internecie nie mam hasła itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ola Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 maly przyrost wagi, czeste infekcje drog odeechowych b. czesto towarzysza wadom serca. Kiedy wizyta w Warszawie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mama Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 30czerwca czekamy już od 3 miesięcy boje się co będzie pediatra jak można tą babe nazwać lekarzem twierdzi że wszystko ok jest ale ja widze że nie jest.szukam kogos kto był jest w takiej sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ola Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 a wizyta prywatna nie wchodzi w rachubę ? najlepiej jak bys weszla na ansze forum: www.forum.sercedziecka.org.pl bo mamy bardzo wielu rodzicow dzieci z ubytkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mama Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 kiedy ciągle jeżdze prywatnie ale w końcu chce na fundusz zdrowian bo ile to można u nas nie ma dobrych kariologów Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MAMA Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 olu a ty masz dziecko z wada serca? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ola Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Tak. I z uatopsji wiem jak wazne jest aby trafic pod opieke dobrego fachowca. I czasami dobrze jest jak mamy opinie z dwoch osrodków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi