Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zawroty głowy, ucisk w klatce piersiowej i uderzenia gorąca a nerwica

Gość anetaaaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Gość anetaaaaa
Witam Mam dziwne objawy od jakiegos czasu nie wiem co sie zemna dzieje a moje objawy tak wygladaja; mam czesto mocne zawroty glowy nogi robia mi sie jak z waty nie moge stac w miejscu poniewaz nie dam rady np gdy ide do sklepu na zakopy wcodze do sklepu odrazu dostaje atak zawrotow w glowie ze nie moge ustac na nogach podpieram sie o sciany czsami. Tez zawroty mam gdy jestem w duzym otoczeniu ludzi Poce sie mam uciski w klatce piersiowej nieraz mam uczucie jakbym slabiej widziala. Mam dosc tego meczenia nic mnie nie cieszy tylko mam glupie mysli ze umieram pomozcie mi prosze pozdrawiam
witam do anety 42 lata i i przez dlugi czas mowilam mojej nerwicy ze to ja z nia wygram udalo sie ja stawiam po twoich objawach ze to nerwiczka w pieluchach czyli na szczescie bardzo mala tze nic cie nie cieszy i myslisz ze jest z toba az tak zle to wynik tego ze od jakiegos czasu masz te objawy one wcale nie chca znikac a nawet sie poglebiaja za duzo o tym rozmyslamy nie idziemy do lekarza a sami nie umiemy sobie pomocja przez 2miesiace balam sie zasnac bo myslalam ze nie wstane najperw wysiadl mi zoladek gastrolog dal mi leki na zoladek i uspokajajace na moje nerwy ja przyszlam do domu bylamw takiej rozsypce ze balam sie wziasc jakiegokolwiek leku a co dopiero dwa postanowilam wziasc tylko na zoladek ale poprawy nie bylo poszlam do lekarki rodzinnej i tam w czasie rozmowy o objawach poplakalam sie i dopiero ona uswiadomila mi ze mam rozdygotany uklad nerwowy i przekonala mnie do brania tez uspokajajacych teraz znam moja nerwiczke na wylot wraca tylko jesienia gdy mamy malo slonca ale znam ja na tyle ze czuje gdy chce pokazac kto w moim organizmie zadzi ojej ale sie rozgadalam przepraszam pozdrawiam a te twoje ,,glupie mysli ** to nastepny objaw depresja tez ma podobne objawy ale do depresji przypisuja jeszcze leki dolekarza powodzenia
Gość aniak1933
Witam serdecznie. ja chyba też mam nerwicę często mam duszności i czuję że sie dusze, częste mdłości, czasem też bardzo piecze mnie w klatce piersiowej zwłaszcza jak się denerwuję,czesto też płacze bez powodu. Biore różne leki ale nie pomagają. Chciałabym pójść do lekarza ale nie wiem do jakiego, czy to może być lekarz rodzinny czy też inny??? Bardzo proszę o pomoc! Pozdrawiam

Witam w zasadzie juz od dłuższego czasu miałam w/w objawy tzn bardzo szybkie bicie serca, wrażenie jakby sie skurczyło, do twgo zawroty głowy, duszności, trwa to chwile i puszcza ostatnio zaczęło sie to cxestonppqtarzac i zaczęłam sie martwić , prosze powiedzieć do jakiego lekarza powinnam sie udać?