Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ataki duszności przy nerwicy

Gość ANIA

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wam bardzo proszę pomóżcie mi nie wiem co się zemną dzieje ! zaczne od początku wszystko zaczeło się w listopadzie nagle zrobiło mi się słabo , uderzenie gorąca i brak tchu pojechałam na pogotowie pani dr obsłuchała mnie i powiedziała nerwica wypisała atarax ,ciężko mi było w to uwieżyć dlatego poszłam do lekarza rodzinnego i usłyszałam znów nerwica i oczywiśćie atarax może bym i zaprzestała chodzić do lekarza jak by mi ten cholerny atarax pomagał . Duszność była ciągle raz większa raz mniejsz znów kolejna wizyta na pogotowiu znów u lekarza i i ta diagnoza NERWICA nie mogłam tego zrozumieć jak bez badań może ktoś tak szybko postawić diagnoze więc zaczełam sama brać skierowania na badania zrobiłam tarczyce jest ok zrobiłam prześwietlenie klatki piersiowej też ok usg brzucha i ekg przy okazji krew mocz i ginekolog też super .atarax biore cały czas i cały czas jest mi cężko oddychać tak nie da się żyć rano wstaję DUSZNO na zakupach DUSZNO ide spać DUSZNO to jest nie normalne myślałam że jak się ma dusznoiśći to tylko wtedy jak się zdenerwuje a nie cały czas co mam robić gdzie iść PROSZE POMÓCIE
Gość Marzena
~Aniu, mam to samo. Właśnie też mam postawioną diagnozę nerwica. I mam to praktycznie cały czas od września ciężko mi złapać głębszy oddech. Do tego bóle karku, pleców, szyi uczucie zimna w gardle w nosie, ból uszu. Dostałam pramolan na wyciszenie ale nie wiele pomaga. Też już nie wiem gdzie się udać chodzę na pychoterapię.Może wymienimy gg ? Pozdrawiam Cię . Marzena
tak to moje gg ale nic mi nie przyszło napisz swoje ja spróbuje A jak tam dusznośći u mnie dziś deczko lepiej może będzie dzień spokoju próbuje sobie wbić do głowy że to tylko nerwy ( wyczytałam że to działa) mam nadzieje że pomoże jestem troche spokojniejsza bo wszystkie badania są ok ale sama wiesz że jak łapie atak normalnego oddychania to nawed tłomaczenie sobie że to tylko nerwica nie pomaga Odezwij się POZDRAWIAM