Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Wytrwałość w walce z nerwicą

Gość dr82

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem bardzo duże problemy nawet nie chce mówic jakie,nerwica, depresja,leki,bardzo silne bule głowy,leczyłem się 7lat leżełem w szpitalu kilka razy kardiologia neurologia miałem zrobione wszystkie badania i nic,stwierdzono neurowegetatywny układ nerwowy.Z całej encyklopedji leków pomógł mi RUDOTEL bralem go przez 4 lata oczywiscie przez konsultacje z lekarzem psychiatrą-neurologiem.Praktycznie wszystko ustało bóle głowy serca a przede wszystkim lęki nie mam żadnych.Rownież modlitwa jak i spokój ducha bardzo pomaga zmiana trybu życia jak i wsparcie rodziny lub bliskich przyjaciół,nie chodzi mi o rozczulanieu się nad soba bodz terz opowiadaniu o swoich przykrych doswiadczeniach związanycz z chorobą. Trzeba byc wytrwałym ta choroba potrafi człowieka zniszczyc.Mam 28 lat mam kochającą żone syna jak i rodzine mam blisko siebie uważajcie na ludzi którzy maja zły wpływ na was,nie ulegajcie lecz wy ich nawracajcie.Mam firme i kontakty z ludzmi bardzo mi pomaga.Jeśli potrzebujecie rady to piszcie.Pozdrawiam was wszystkich.