Gość dr82 Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Miałem bardzo duże problemy nawet nie chce mówic jakie,nerwica, depresja,leki,bardzo silne bule głowy,leczyłem się 7lat leżełem w szpitalu kilka razy kardiologia neurologia miałem zrobione wszystkie badania i nic,stwierdzono neurowegetatywny układ nerwowy.Z całej encyklopedji leków pomógł mi RUDOTEL bralem go przez 4 lata oczywiscie przez konsultacje z lekarzem psychiatrą-neurologiem.Praktycznie wszystko ustało bóle głowy serca a przede wszystkim lęki nie mam żadnych.Rownież modlitwa jak i spokój ducha bardzo pomaga zmiana trybu życia jak i wsparcie rodziny lub bliskich przyjaciół,nie chodzi mi o rozczulanieu się nad soba bodz terz opowiadaniu o swoich przykrych doswiadczeniach związanycz z chorobą. Trzeba byc wytrwałym ta choroba potrafi człowieka zniszczyc.Mam 28 lat mam kochającą żone syna jak i rodzine mam blisko siebie uważajcie na ludzi którzy maja zły wpływ na was,nie ulegajcie lecz wy ich nawracajcie.Mam firme i kontakty z ludzmi bardzo mi pomaga.Jeśli potrzebujecie rady to piszcie.Pozdrawiam was wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza
kardiolog Marek Kośmicki Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Witam, Gratulacje, że udało się Panu wybrnąć z trudnej sytuacji życiowej. Przez tego typu przejścia zdobywamy doświadczenie i łatwiej jest nam pomagać innym. Dlatego teraz może się Pan rewanżować innym osobom, które mają podobne problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi