Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Kardiolog w Grudziądzu

Ola27

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Ewa29 z Fallotem
Bydgoszcz NZOZ CENTRUM MEDYCZNE GIZIŃSCY Poradnia prywatna ul. Kościuszki 16, 85-079 Bydgoszcz tel. (0-52) 345-50-80 Grudziądz SZPITAL SPECJALISTYCZNY IM. DR. WŁADYSŁAWA BIEGAŃSKIEGO Rydygiera 15/17, Grudziądz (0-56) 450-06-18 Bydgoszcz SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY IM. DR A. JURASZA Marii Skłodowskiej Curie 9, Bydgoszcz (0-52) 585-42-38 NZOZ INTERCOR Poradnia prywatna ul. Powstańców Wielkopolskich 33, 85-090 Bydgoszcz tel. 346-16-00, 341-10-29
Gość Ewa z Podlasia

Polecam Pania Dr Rita Lauda-Kawczyńska, przyjmuje na Fundusz w Poradni Kardiologicznej przy Szpitalu *Wojskowym* oraz gdzies prywatnei, ale nie wuiem gdzie. Troskliwie zajmuje się pacjentemi, ma szerka wiedze madyczną, jest doskonałym kardiologiem, MA SERCE, Jest kompetenent i kieruje tam gdzoe trzeba, jesli należy wykonać cos dodatkowego u pacjenta - Gorąco Polecam. Jestem lekarzem i patrzę na te sprawy bardziej obiektywnie niż laik medyczny, Bo wiem czago nalezy oczekiwac od okreslonego specjalisty...Gdybym miała leczyć się lub moją rodzine to tylko u Dr. Kawczyńskiej Pozdrwaiam