Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Robert

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Robert
Witajcie, Mam do was pytanie . Dziś w nocy obudziłem się z tzw. dziwnym uczuciem otow glowy, uczucie ze zaraz sie bede trzasł, zmierzylem cisnienie mialem 145/90 puls 90 Pochodzilem po pokoju pare minut usiadlem i jak by powrocilo do norm. Cisnienie powrocilo do norm rowniez 130/85 puls 65-70 Powiem wam dziwne uczucie, jakbm mila zemdlec, cialo jak by mi lekko mrowienie mial, zadzwonilem na pogotowie powiedzial zebym sie uspokoil i poszedl spac i zapytal czy lecze sie na nerwice. powiedzialem, ze nie Robilem wszystkie badania morflogia, lipidiogram ob ok, rtg pluc ok, usg jamy brzusznej ok, echo serca ok, holter serca ok, holter cisnienia ok, Co mi moze dolegac ? Od ponad 10 miesiecy czuje taki dyskomfort . Pozdrawiam, Robert
drogi Robercie ,ja myślę,że to nerwy.Najpierw spróbuj brac mieszankę ziołową o działaniu uspokajającym,poczytaj sobie ulotki w internecie nt: Neospasmina,Nerwobonisol,Nerwosol,Tabletki uspokajajace-labofarm.Wybierz sobie.Nieraz stałe zażywanie ziół przez długi czas powoduje przywrócenie spokoju.Zacznij od mniejszej dawki i zwiększaj,aż ustalisz optymalną skuteczną dawkę.Jak prowadzisz samochód ,to uważaj ,bo niektóre są na alkoholu.Na dzień mniejsza dawka,na noc większa.Skuteczność ziół opiera sie na długim ,systematycznym stosowaniu.Zadbaj też o własciwe proporcje miedzy pracą i wypoczynkiem,codziennie sport [nie siłownia!]-rower w plenerze,marsz,bieg,pływanie,gimnastyka-co lubisz.I zużyj 1 opakowanie magnezu z wit.B6.Pij sok pomidorowy,bo Mg wtedy sie lepiej wchłania.Nie pękaj,a zadbaj o siebie.Powodzenia i spokoju życzę.
Gość Robert
dzieki 4 za twoje wypowiedzi. tez tak mysle coraz bardzeiej, sam sie nakrecam tylko ze najgorsze jest w tym wszystkim, ze to przychodzi tak samoistnie, dzis w pracy myslalem, ze nie wyrobe takie dziwne uczucie cholernego zmeczenia materialem, bede tak dzialal mam nadzieje ze to cholerstwo pojdzie ,,,,