Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zażywanie Neospasminy

Gość grego

Rekomendowane odpowiedzi

Wg mnie lek bardzo dobry, jeśli chodzi o walkę ze stresem i poddenerwowaniem. Nie wiem czy mam nerwicę, ale przez ostatnie 3 dni zaczęłam się wsłuchiwać w bicie serca, trząść jak w febrze, ręce pociły mi się, bałam się, że nie zasnę. Od wczoraj biorę NEOSPASMINĘ, bardzo mi pomogła, dreszcze, pot, stres zniknęły, a także łatwiej mi się zasypia. co do dawek.. 2-3 dziennie? na moim opakowaniu jest napisane 3-4 po 30 ml. Fakt, trochę to dużo biorąc pod uwagę to, że cała butelka ma 150 ml. Biorę to od wczoraj, ale ani razu nie wzięłam 30ml. Biorę po 20ml, dziś raz nawet 15ml, ponieważ w dzień działa aż nazbyt sennie. Na noc brałam raz, bo tylko wczoraj, ale nie zastosowałam się do ulotki, bo wzięłam na 20 minut przed zaśnięciem i miałam z tym problemy, ale i tak usnęłam. :) Radzę brać tak jak napisali w ulotce: na pół godziny, a nawet godzinę przed zaśnięciem, bo zauważyłam, że w dzień po ok. godzinie od spożycia jestem trochę śpiąca. I nie 30 ml, ale na początek może 20ml, zawsze można zwiększyć dawkę. :) Pozdrawiam!