Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Kołatanie serca, drżenie mięśni i spadki ciśnienia przy nerwicy

monikamona

Rekomendowane odpowiedzi

Witam nerwica jest okropna ale nie jestem pewna czy to jest to lekarze twierda ze prawdopodobnie od pewnego czasu jest fatalnie slabne mam zimne poty drzenie miesni trace poczucie realnosci mdlosci kolatanie serca okropne dusznosci i kaszel 2 lata temu robiono mi przeswietlenie pluc i nic nie ma tam kardiolog tez stwierdzil ze jest ok tydzien tgemu wyladowalam na pogotowiu spadlo mi cisnienie i sere walilo jak szalone dostalam tylko kroplowke boje sie wychodzic z domu a jak wyjhdezarazwfracam boje sie ze to rak lub cos innego slabne i meczy juz mnie to co robic bralam kiedys afobam i propoanolol czy jakos tam pozniej przestalam jak mi bylo lepiej ale tak jak teraz nigdy sie jeszcze nie czulam doradzcie do tego to niskie cisnienie klucie w sercu caly czas sie boje jak sobie z tym radzic mam 29 lat i dwoje dzieci chce zyc
Witaj. Ja moge Ci tylko podpowiedziec, zebys poszukała sobie terapeuty, gdyż wtedy szybciej sobie poradzisz.Poza tym przyjrzyj sie watkowi *Z nerwicy sie wychodzi*, na którym zamieszczam posty osób, które wyszły lub wychodza z nerwicy.Poza tym poczytaj sobie historię mężczyzny, który wyszedł z nerwicy lekowej, gdyz wymienia w n iej objawy, o których Ty wspominasz i sposoby, jak sobie z nimi poradzic.No i oczywiscie, jesli masz czas , na watku *Lęk jest naszym przyjacielem* podałam namiary na fajne strony, film *Sekret* itd.Pozdrawiam i zycze powodzenia.
Witaj Moniko. Powody odrzucenia od papierosów moga byc różne, nie mam takiej wiedzy, czy moze stac za tym nerwica ( ale nie wykluczam tego )Jesli chodzi o te tzw.derealizacje, powód jej występowania dobrze opisał mężczyzna, który wyszedł z nerwicy, na którego namiary Ci podałam.Poza tym zamieściłam na temat DEREALIZACJI post (chyba na wątku *Z nerwicy się wychodzi lub *Lęk jest naszym przyjacielem*.Pozdrawiam.