Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica a usunięcie kamieni pęcherzyka żółciowego

uleczek1

Rekomendowane odpowiedzi

Zawsze jak tu zagladam czuje sie lepiej i mam wrazenie jakbym znala was od zawsze.Nie powiem czuje sie nawet niezle ale bardzo chcialabym znalezc dobrego lekarza kyory pomoglby mi wyjsc z tej okropnej choroby.Chcialabym pojsc na studia zaoczne znalezc jakas fajna prace ale ta choroba mnie ogranicza i to ciagle niedowartosciowanie i strach ze sobie nie poradze ,a w dodatku czeka mnie operacja kamieni na woreczku zolciowym jeju jak ja to przezyje ,sama w szpitalu z obcymi ludzmi! nie wiem chyba nie dam rady.Dolores jak pokonalas ten okropny lek?moze kilka wskazowek .Zaraz sie zbiore i wychodze do kolezanki taki piekny dzien sie zapowiada .Moze ktoras z was zna dobrego lekarza w zielonej gorze? a i chcialabym zaznaczyc ze nigdy nie bralam zadnych tabletek a chruje 7 lat ewentualnie jak jest juz bardzo zle to walidol i codziennie lykam magnez..
czesc Uleczek:) ja mam nerwice od osmiu lat!!! fakt nie jest to nerwica lekowa ale jest!! i uwierz mi wiem jak potarfi skutecznie zmarnowac i ograniczyc zycie:( mam to samo z praca czy ze studiami.Tak bardzo bym chciala ale to straszne chorubsko dziala na nas destrukcyjnie:( od niedawna biore leki(prawie 3 miesiace) ale planuje dzidzie z ukochanym wie niewiem jak to dalej bedzie:( wiadomo w ciazy nie mozna brac:( i znow pojawia sie problem:( biorae anafranil i coaxil. czasem przerwe na jakies piwko:) zeby lzej bylo bo nie wolno laczyc tych lekow z alkoholem. napisz do mnie to pogadamy na gg moze uda nam sie zawiazac kontakt moze cos Ci doradze to moj nr gg 22170462 pozdrawiam:)