Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć mam 14 lat jestem dziewczyną od chyba roku mam takie dolegliwości a mianowicie zaczyna się od problemów z widzeniem (nic nie widzę mam białe plamy przed oczami) potem po 20 minutach około dochodzi ból głowy zawsze w tej samej kolejności z obu stron głowy po bokach potem zaczynam normalnie widzieć ale głowa mnie dalej boli i dochodzi mi jeszcze drętwienie lewej ręki wcześniej nie zwracałam na to uwagi ale jak sobie przypominam to zawsze drętwiała mi lewa ręka (dłoń)plus do tego teraz niedawno doszło mi drętwienie ust i ból brzucha bardziej chyba nudności niż ból i strasznie mi się chce pić wtedy i jak wstaje to kręci mi się w głowie i ogólnie jest mi słabo i to zdarza mi się 2 razy w miesiącu zawsze jak się położę to mi przechodzi po 2 3 godzinach dodam jeszcze że mam problemy z sercem a mianowicie mam niedomykalność lewej zastawki (w komorze albo przedsionku już nie wiem)i do tego bardzo wysoki puls rano wieczorem kiedy nie zmierzę zawsze mam powyżej 100 (nie chwaląc się zaraz po wstaniu mój rekord wyniósł około145) pisze tu bo nie wiem czym może to być spowodowane mam problemy z sercem więc pisze tu. Bardzo proszę o szybką i jasną odpowiedź.