Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, z początku zaznacze ze mam jakies problemy z nerwami, dokonca nie jestem pewien co mi jest. Oto co mi dolega: -wieczny ból głowy -wiecznie drgające szczęki -słaby wzrok, jakby przemęczony(prawie zawsze) -złe samopoczucie Te 3 pierwsze objawy(cholera wie czego) pojawiły się po silnych stresach są strasznie uciążlwe, nie przestaje mnie bolec glowa i nie przestają mi drgac szczeki, wzrok się polepsza ale rzadko. Podkreslam, ze moge byc w swietnym humorze a te dolegliwosci i tak mi doskwierają. Nie wiem co myslec, czy to nerwica a te objawy ukazują się poprzez zaburzenia konwersji(jak to moj lekarz neurolog stwierdzil po 1szej wizycie) czy to wszystko z przyczyn czysto fizycznych. Neurolog przepisal mi sulpiryd i bellergot, bellergot mial mi pomoc pozbyc się bólów bellergot: Preparat stosuje się pomocniczo w leczeniu stanów nerwicowych, w bólach głowy pochodzenia naczyniowego, nerwicy serca, nerwicy przewodu pokarmowego, bólach miesiączkowych, zaburzeniach różnych organów na tle nerwowym. Za wszelką pomoc dzięki wielkie Pozdrawiam!
złe samopoczucie: zmeczenie, niechęc do wszystkiego, jak dla mnie to depresja przez te dokuczliwe objawy(mam małe pojęcie na temat tej choroby, ale tak to widze, ponadto neurolog stwierdzil ze jak dla niego to mam zaburzenia lękowo-depresyjne) pozdrawiam