Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Śpiączka farmakologiczna po zatrzymaniu krążenia i niedotlenieniu mózgu

Andziaaa232

Rekomendowane odpowiedzi

Już 9 dni nie mam kontaktu z dziadkiem. Zaczęło się od zatrzymania krążenia. Był reanimowany. Teraz jest w szpitalu pod respiratorem, ma problem z oddychaniem. Miał niedotlenienie mózgu. Jest w śpiączce farmakologicznej. Gdy jest wybudzany strasznie jest nadpobudliwy, rusza nogami i rękami. Na dodatek ma jedną nerkę od urodzenia, która zaczyna przestawać pracować. Ma mieć dzializy. Proszę Was o pomoc już sama nie wiem co to może być. Lekarze każą tylko cierpliwie czekać ;(
Witaj Andziaaa. Medycznie nie moge Ci nic doradzic, gdyz nie znam sie na tym.Moge jednak Ci podpowoiedziec to, co stosuje sama ( co stosuja moim przyjaciele) w trudnych sytuacjach.Powierz swojego dziadka Bogu, popros, zeby POBŁOGOSŁAWIŁ jego leczenie.Poza tym doradzam Ci obejrzenie w internecie filmu *Sekret*, w którym jest dużo cennych informacji jak postepowac w obliczu trudnych spraw , jak sobie z nimi emocjonalnie i mentalnie radzic. Tam tez w rozdziale *sekret swiata*jest fajnie wyjasnione dlaczego BŁOGOSŁAWIENIE jakiejś sytuacji (czegos, kogos ) ma taka moc. Podaje Ci link na ten film:michalpasterski.pl/filmy-video/the-secret-polskie-napisy/ Ten film powstał w oparciu o ksiązke Rhondy Byrne pod tym samym tytułem, której kupno Ci doradzam, gdyz jestes osoba młoda, a informacje zawarte w filmie, w książce moga Ci pomóc poradzic sobie z różnymi sytuacjami zyciowymi, jakie przed soba napotkasz. Wstęp do tego filmu jest troche przydługi, ale przetrzymaj to.Sa osoby, które razem z dziecmi ogladaja ten film, gdyż chca żeby dzieci nauczyły sie *dobrego programu zyciowego *.Pozdrawiam.
jadwigaszpaczynska. Bardzo dziękuję Pani za wsparcie duchowe, bardzo mi to pomogło i podbudowało moją wiarę, że jednak zdarzają się cuda, bo dzisiaj babcia przyniosła mi dobrą nowinę, dziadek zaczął samodzielnie oddychać, nerka zaczęła pracować, a najlepsze jest to, że nas poznaje i wykonuje polecenia np. kiwa głową, mruga oczami, a jak lekarz kazał Mu pokazać język to wykonał Jego polecenie, aż sam się zdziwił :) Jeszcze raz bardzo dziękuję za podniesienie na duchu, tego mi właśnie brakowało. Dziękuję i pozdrawiam.