Andziaaa232 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Już 9 dni nie mam kontaktu z dziadkiem. Zaczęło się od zatrzymania krążenia. Był reanimowany. Teraz jest w szpitalu pod respiratorem, ma problem z oddychaniem. Miał niedotlenienie mózgu. Jest w śpiączce farmakologicznej. Gdy jest wybudzany strasznie jest nadpobudliwy, rusza nogami i rękami. Na dodatek ma jedną nerkę od urodzenia, która zaczyna przestawać pracować. Ma mieć dzializy. Proszę Was o pomoc już sama nie wiem co to może być. Lekarze każą tylko cierpliwie czekać ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
jadwigaszpaczynska Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Witaj Andziaaa. Medycznie nie moge Ci nic doradzic, gdyz nie znam sie na tym.Moge jednak Ci podpowoiedziec to, co stosuje sama ( co stosuja moim przyjaciele) w trudnych sytuacjach.Powierz swojego dziadka Bogu, popros, zeby POBŁOGOSŁAWIŁ jego leczenie.Poza tym doradzam Ci obejrzenie w internecie filmu *Sekret*, w którym jest dużo cennych informacji jak postepowac w obliczu trudnych spraw , jak sobie z nimi emocjonalnie i mentalnie radzic. Tam tez w rozdziale *sekret swiata*jest fajnie wyjasnione dlaczego BŁOGOSŁAWIENIE jakiejś sytuacji (czegos, kogos ) ma taka moc. Podaje Ci link na ten film:michalpasterski.pl/filmy-video/the-secret-polskie-napisy/ Ten film powstał w oparciu o ksiązke Rhondy Byrne pod tym samym tytułem, której kupno Ci doradzam, gdyz jestes osoba młoda, a informacje zawarte w filmie, w książce moga Ci pomóc poradzic sobie z różnymi sytuacjami zyciowymi, jakie przed soba napotkasz. Wstęp do tego filmu jest troche przydługi, ale przetrzymaj to.Sa osoby, które razem z dziecmi ogladaja ten film, gdyż chca żeby dzieci nauczyły sie *dobrego programu zyciowego *.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andziaaa232 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 jadwigaszpaczynska. Bardzo dziękuję Pani za wsparcie duchowe, bardzo mi to pomogło i podbudowało moją wiarę, że jednak zdarzają się cuda, bo dzisiaj babcia przyniosła mi dobrą nowinę, dziadek zaczął samodzielnie oddychać, nerka zaczęła pracować, a najlepsze jest to, że nas poznaje i wykonuje polecenia np. kiwa głową, mruga oczami, a jak lekarz kazał Mu pokazać język to wykonał Jego polecenie, aż sam się zdziwił :) Jeszcze raz bardzo dziękuję za podniesienie na duchu, tego mi właśnie brakowało. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi