Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Kłucie i kołatanie serca na tle nerwowym

Lejzo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :) Mam 17 lat i mam pewne problemy .... Otoż : od jakichś 2 tygodni , mam problem z sercem , tz kuje mnie po lewej stronie , serce nie kiedy wali nie wiem czemu , jak łyknę moją tabletkę uspakajająca taka ziołowa Kalms . To sie wszystko uspakaja , więc nie wiem czy to przez nerwy . Trochę mnie to już dołuje , nigdzie nie wychodzę ani nic , bo cholernie się boje , że złapie mnie jakiś zawał gdzieś w polach i nikt mi nie pomoże . :) Pozdrawiam i czekam na sugestie ... A może jutro wybrać się do lekarza ? Dodam jeszcze , że teraz boli mnie gardło i chyba mam lekka gorączkę , a i od dawna jak leże i łapie dużo powietrza od czasu do czasu coś mi strzeli w klatce piersiowej ..
idż koniecznie do lekarza.Stale łykaj ziołowe tabletki.Jeżeli ci pomagaja,to bierz cały czas,co zapobiegnie ewentualnymkłuciom.Dobra jest tez ziołowa neospasmina lub nerwosol.Gardzło płukaj propolisem,jeśli nie masz alergii na produkty pszczele.Na gardło mnie bardzo pomaga balsam jerozolimski- od bonofratrów[łódż,kraków W-wa],w niektórych zielarskich sklepach czasem mają.I nie bój sie zawału,bo w twoim wieku się to nie zdarza.Tylko spokój i bez paniki.Jest wiosna,pojedż na rower w miłym towarzystwie.Przedtem strzel ziółka .Nic ci nie będzie.Ale lekarz konieczny.Może potrzebna pomoc w sprawie gardła.