Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zażywanie Zotralu na nerwicę

Gość moniczka906

Rekomendowane odpowiedzi

Gość moniczka906
Witam , silne dusznosci .. uczucie kuli w gardle, zmeczenie i ciezko na piersi..od msc lek ze bede miala dusznosc. To mnie lapie bez wzglwdu na to czy jestem w domu czy w autobusie czy na uczelni;/ to objawy jakie m towarzysza prawe dwa lata, mialam chore serce(tak stwierdzili lekarze w jednym szpitalu)., dopiero teraz nastpail przelom w moim leczeniu, okazalo sie ze problem kardologuczny zostal wykluczony.(szereg badan w specjalstycznym szpitalu) zroblam badania na chlamydie i na boleroze czekam na wyniki badan,jeszcze zostala mi atsma (pulmonolog) i alergolog. Poszlam do psychiatry. Przepisala mi Zortal. polowe tabletki narazie dzisaj, jutro jedna na noc. Czy komus ten lek pomogl?Czy leki z tej grupy usuwaja objawy nerwicy? (dusznosc, uczucide zmeczenia)? Prosze o porade w tym zakresie .. bardzo by m pomogla.

Haj,ja biore ZoZortal od 5 ni i normalnie czuje sie gorzej niz wczesniej!!!!czuje kule w gardle ,glowa mnie boli i jestem strasznie zamulona!!!!!boje sie,co sie dzieje!!!!Wczesniej nigdy nie przyjmowalam takich lekow,wogole zadnych uspokajajacych!!!!Lekarz neurolog stwierdzila u mnie nerwice lekowa z napadami paniki