a_ski Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Mam prosbe o opinie i nazwiska, czy ktos zna kardiochirurgow bydgoskich moze z jurasza albo szp.wojskowego....szczegolnie kogos kto specjalizuje sie w schorzeniach zastawek serca.potrzebuje szybkiej interwencji dla mojej mamy, gdyz ma rozne stany od podwyzszonego cisnienia przez migotanie przedsionkow i omdlenia a jest juz od ok 20 lat po wymianie zastawki, a nikt niestety w mojej wloclawskiej dziurze nie potrafi zdiagnozowac albo chocby polecic dobrego lekarza.... z gory dziekuje za jakikolwiek odzew Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ankafa Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Kardiochirurgia w szpitalu wojskowym w Bydgoszczy dla mamy, która już raz miała operację zastawki - proszę poszukać raczej innych szpitali. Cytuj Odnośnik do komentarza
a_ski Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 operacja była w łodzi, czy mam przez to rozumiec że darować sobie Bydgoszcz czy tylko wojskowy.liczyłam raczej na dobre opinie chocby o szpitalu jurasza hm... Cytuj Odnośnik do komentarza
zofia5014 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 polecam pani Dr Przybyszewski Piotr przyjmuje na szpitalnej lub prywatnie na ul Warszawskiej we wtorki Może będzie Pani zadowolona Ja jestem prowadzi mnie od dawna a mam ciężką wade serca pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
a_ski Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 dziekuje za kontakt...,niestety o czestoskurczach tego typu nic nie wiem, choc z rodzicami przezylam wiele...moze stad moje sceptyczne nastawienie do diagnoz stawianych przez miejscowych lekarzy.uwazam ze kazdy przypadek jest inny i nie ma dwoch tych samych problemow, jak tylko podobne.dlatego tez szukam kogos kto wnika w kazdy przypadek a nie leczy szablonowo, niestety rzadkosc :( !!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość po operacji Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Witam ja miałam wstawiana zastawke w juraszu i jestem bardzo zadowolona szybka reakcja bo stan był nie ciekawy. A operacja była 8 miesiecy temu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość IWWI Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Witam. Ojciec ma mieć operację w Juraszu ale boję się o niego. Czy miałaś operację bezinwazyjną czy na otwartym sercu? Ojciec ma na otwartym sercu i ostatnio mnie nastraszono że to straszny ból. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość po operacji Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Witaj miałam na otwartym sercu ,daja srodki przeciw bolowe nie jest zle naprawde! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość WWW Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 A możne Grudziądz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi