Gość ppp Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Wyklucza wszelkiego rodzaju grozne choroby,guzy,nowotwory itp? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ? Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 a masz OB i rozmaz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ppp Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 no nie robiłem tylko morfologie i mam te podstawowe wyniki i lekarz stwierdzil ze sa dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ola Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 nie, morfologia to ogólne badanie. Żeby dowiedzieć się czy masz np. raka lub nowotwór, trzeba zrobic szczególowe badania ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 4 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 badania krwi wykrywające nowotwory nazywają się markerami nowotworowymi.Gdy są niskie - jest Ok,gdy bardzo podwyższone- alarm. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 4 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 może być też wysokie OB i w rozmazie coś nie tak z płytkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ppp Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 ja juz sie wszytskiego doszukuje , nic mnie w sumie nie boli. tylko co jakis czas odczuwam jakbys mial cos w gardle,jakby mi cos walilo* w kaltce bylem u neurologa ale mnie tylko *oskuchal* i zobaczyl do gardla - wszytsko ok .badania ekd ok puls 120-90 sam juz nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ppp Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 dodam ze jak biegam na biezni ruchowej czuje jakby cos mi w glowie trzeszczalo to mnie dziwi co to moze byc czy to mi *trzeszczy* w glowie ze inna czesc ciala. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 4 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 a nie ćwiczysz przypadkiem na siłowni ,pijesz jakieś tigery i inne ,,napoje,które powoduja różne sensacje.Może twój organizm sie buntuje. przeciw ćwiczeniom siłowym/.?Przejdż na pływanie,które rozlużnia wszystkie mięśnie i relaksuje w przeciwieństwie do siłowni,która może powodować różne kołatania serca,wzrost ciśnienia,bóle głowy od nadwyręzeniw kręgosłupa itd.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ppp Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 nie cwicze wlasnie. nie uprawiam zadnego sportu.raczej malo sie ruszam zza fotela Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ppp Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 ta bieznia to była jednorazowa atrakcja dodam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość akaka Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Nowa metoda wykrywania raka wejdz na stronę http://tojefura.com Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość elaewela Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Przypadkiem weszłam na stronę tojefura. com i tam zrobiłam sobie test! oczywiście zdaję sobie sprawę, że test a badanie to dwie różne sprawy, ale pytania dały mi do myślenia! co o tym myślicie? *badanie się* przez internet ma sens? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kornikququ Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Morfologia raczej nie wykryje nowotworu, chyba że raka krwi, ewentualnie bardzo późne stadium innego raka, chociaż znałem osoby w ostatnim stadium nowotworu ze swietnymi wynikami morfologii, jedyne co wskazywało na to że coś się dzieje to OB. Teraz już jednak trochę czasu minęło i można zbankować DNA do późniejszych celów diagnostycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi