Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Uderzenia gorąca, kołatanie serca i wysokie tętno

Gość radam5

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kanclerzcnc@gmail.com

Witam was serdecznie.Wszystkie te objawy o których piszecie występowły u mnie, ale zdażyło się coś co pozwoliło mi odstawić prawie wszystkie tabltki  z apteki.Oto moja historia.Jestem już na emryturze chorowałam od 30 roku życia tj około 33 lat.W ciągu dnia musialam zjadać codziennie 12 tabletk  na tarczycę , na srce,na żołądk,na dne moczanową, na kręgoslup,na stawy i  do tego ciagłe zmęczenie i brak siły.To był sierpiń dwa lata temu zadzwonił telefon o wynajęcie pokoju.Za dwie godziny przyjechał z Hiszpani Polak.Rozpakował swoje rzeczy i poprosił .abym z nim napiła się kawy.Pamiętam .że wtedy bardzo bolał mnie krgosłup i kolana,chodziłam trzymając się ściany.Tomek powidział, że poczęstuje mnie kawą z cordycepsem.Wsypał kawę do kubków i zalał wrzątkim .Tomk opowidział mi swoją histrię był bardzo w złej kondycji mieszkał 5 m-cy pod  mostem w Hiszpani .To był czas kiedy był Covid -19 .Zaczęliśmy pić kawę po15 minutach ja poczułam  jak ból od ramion zchodzi na dól do pasa. Po skończniu picia kawy wstałam z krzesła  bez żadnego trzymania Zaczełam  pić kawę z cordycepsem codziennie .Czułam się coraz lepiej,zrobiłam wyniki były coraz to lepsze,na covd 19 nie  zachorowałam i nie szczepiłam się.Po 3-ch miesiącach byłm jak nowo narodzona.Po dwoch latach nie mam zadnych tabletek czuję się o 20 lat młodsza, nawet okna myję na drabinie.Jedyny kłopot to to, ze nie ma tej kawy w sklepach muszę  zamawiać w  Gdańsku w firmie DXN.Tomek Sokołwski często jest na FACEBOKU często  pokazuje jakimi produktami się odżywia i w jakiej jest kondycji.Warto spróbować może i tobie się uda tak jak mnie.chcsz pogadać napisz.     CORDYCEPS TO NAJLEPSZY LEKARZ . Pozdrawiam.