Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ucisk w głowie, zaburzenia widzenia i szum w uszach

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, od kilku tygodni czuje sie nie swojo bardzo dziwnie, oto moje objawy - czuje scisk w glowie, albo mrowienie, napiety cale barki boli mnei szyja jest twarda, - zaokrąglone podbrusze jakies dziwne, nie boli, - twardy penis, nie staje a robi sie taki dziwnie sztywny, - widze duzo białych kropek, jak by padajacy snieg, jak by takie kropeczkis sie ruszały, czasmi faluje mi obraz, widze dobrze nawet bd. -szum w uszach, - czuje sie nieswojo jakos dziwnie czaly czas, mrowienie ciała robi mi sie słabo, - jak wchodze do wody jest mi slabo jakies takike dziwne jak by mrowienie jak by cos nie mialem nigdy tego wczesniej, - nie zemdlalem ani razu, - o bolach glowy i mostku to nie wspomne, - jak sie schyle na chwilke (Glowe) to jak podniose to zaraz jakis taki ucisk dziwny w glowie czuje ze musze usiasc, tez mam tak jak duzej poleze, - po sporcie jest mi troche lepiej, ale to na jakis czas bo tylko o tym zapominam, - raz podczas wytyysku zrobilo mi sie slabo ale to chyba nie z tego powodu chociaz nie wiem, Mialem robione EKG, cisnienie mam w normie ok 130/60 krew mam super, cholesterol tylko troszke zaduzy, sam nie wiem co to pomocy, moze to jakas nerwica czy cos?