Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Otóż od 2 tygodni męcze sie z sennością i zmęczeniem. W ciągu pierwszego tygodnia zmęczenie i sennosc była naprawde duża przeleżałem większosc tygodnia w łóżku. Teraz raz sie czuje dobrze a raz nagle odczuwam osłbienie i senność. Odczuwam bóle uciskowe z tyłu glowy i na szyji. Czasem czuje pulsujący ból głowy po jednej stronie.Czasen czuje pisk w uszach i zatykanie. Chcialem dodac że przed tą sennością osłabieniem i zmęczeniem przez tydzień odczuwałem ostry ból głowy który przy położeniu sie nasilał i czułem ucisk. Byłem u lekarza miałem zrobione Ekg serca w porządku morfologia tez wporządku miałem badania hormonów tarczycy które były też wporządku. Miewam również bóle w kręgu szyjnym przy pochylaniu głowy do tyłu. Miewam tez czasem problemy lekkie z żołądkiem są to duza ilośc sluzu czasem dizwne stolce raz mam zaparcia czasem biegunki oraz uczucie jedzenia w przełyku kwaśne odczucie .Miałem robione badanie na helikobakterie które tez było wporządku.I własnie tu zaczeły sie moje zzastanawiania nad tym wszystkim. Miałem mysli ze to moze nerwica ponieważ przez długi czas odczuwałem dziwny stres i lęki zatykało mnieczasem w przełuku. Czesto przed wyjsciem z domu odczuwałem dziwny lęk i dziwny stres. Odmawiałem pujscia w najprostsze miejsca często sie nei mogłem skupić. Czasem odczuwam dusznośc w przełyku na tchawicy. Prosze o pomoc sennośc i osłabinie naprawde mi przeszkadza w życiu codziennym. Ostatnie dni ciągle sie zastanawiam i wymyślam nowe choroby szukam rozwiazania czasem myśle ze naprawde umre albo że odstane jakiegos udaru mózgu. Prosze o rade i pomoc.Dodam ze miałem wykryte nadciśnienei ale teraz od tygodnia cisnienie mam w normie eleganckie.
może spróbuj magnez z witaminą B6,albo wit.B compositum.Zaparcia na zmianę z biegunką moga byc objawem zespołu jelita drażliwego ,na co może pomóc[wypróbowałam na sobie jakieś 10 lat temu- skutecznie]: Picie melisy z dziurawcem oraz picie kłącza tataraku. pPół łyżeczki kłącza na szkl. wody pić 3x przed jedz. po jednej trzeciej szklanki.Oprócz tego codziennie 1-2 łyżeczki mielonego kminku i majeranku- zmieszać w jednakowych ilościach wagowych.Dieta lekkostrawna,nie słodzić ,nie pić napojów gazowanych,zupy pomidorowej.Na śniadanie biały ser na wagę,aby nie paliło w żołądku.Kłacze doprow. do wrzenia i zost. na pół godz. pod przykryciem.
Nadal ciężko dzis nawet w szkole dopałdo mnie takie osłabienie ze ledwo usiedziec mogłem musiałem przyjechac do domu i momentalnie zaczołem spać wstałem troche przeszło lepiej sie troche czuje.Obawiam sie o to wszystko . Głowa tez mnie często boli. Może to zapalenie opon mózgowych miałem w tamte wakacje kleszcza moze teraz sie to odezwało ?