kasiulla135 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Witam! Mam pytanie: w którym szpitalu najlepiej wykonać bajpasy? Czy jest jakiś wyjatkowo dobry szpital i lekarz? Czy teraz trzeba dawać lekarzom *w łapę*? Błagam, pomóżcie mi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
magdzik Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 hej ja lerzalam na asd II czyli przeciek inaczej dziura w sercu w szpitalu anin warszawa.ale tam wiekszosc osob jest na bajpasy i podbno to swietna klinika pod wzgledem bajpasow a specjalisci tam sa b dobzi ja bym na twoim miejscu jesli to dla ciebie niejest za daleko tam sie udala jesli chodiz o dawanie w lape tez balam sie tego ze bede musiaal rodzinnie robic zkladke ale tam sa lekazre z powolania naprawde bylam sama w szoku .moj zabieg wykonywal pr,demkow super specjalista niewiem czy tez do bajpasow ale chyba tak .polecam go z czystym sumieniem .pozdrawiam:)) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 5 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 w prywatnym Cytuj Odnośnik do komentarza
kasiulla135 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Dziękuję Magdzik za pomoc. Wawrszawa akurat jak najbardziej mi odpowiada. Bajpasy będzie miał robione mój tata. Chcę mu znaleźć dobrego i porządnego lekarza. Mam rozumieć, że nie musiałas płacić??? Cytuj Odnośnik do komentarza
magdzik Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 hej nie caly zabieg mialam robiony na NFZ i wiekszosc tam zabiegow w tym bajpasy sa na NFZ..zycze powodzenia:))) Cytuj Odnośnik do komentarza
magdzik Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 oczywiscie musicie miec skierowanie do szpitala i wszystkie badania do wgladu najlepiej dowiedziec sie jak sie zapisac chyba ze macie lekarza dobrego swojego kardiologa ktory ma tam lekarzy znajomych to wtedy on wysyla wasze badania z danymi taty i idze to juz szybciej bo na NFz czeka sie dosc dlugo a jak lekazr wysyla badania patrza na to troche inaczej .podowiadujcie sie :)) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi