Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Prawdopodobnie przypuszczam że mam nerwice gdy mam ataki czuje się bezsilna i mam ochote skończyc życie.Co mam zrobić?Jak z nia walczyc?Mam zaledwie 13lat a juz faszeruje się tabletkami na uspokojenie.Tak bardzo bym chciała żeby objawy ustapiły:(Pomóżcie.Dajcie przynajmiej pare przykładów co was uspokaja bo mnie np.ta tabletka którą zażywam podczas ataku i gorąca kapiel w wannie ale to za mało:(
Witam, jesli podejrzewasz nerwicę to pewnie wszyscy Ci doradzą jedno: PSYCHOTERAPIA... Ja mam 17 lat i od dawna miałam problemy nerwicowe, leczę się dopiero ponad rok i uwierz mi, żałuję, że nie zaczęłam wcześniej... Może gdybym w Twoim wieku już poszła do lekarza to teraz moje życie wyglądałoby lepiej... Najlepiej jest z kimś skonsultować problem... A bierzesz leki od lekarza czy takie bez recepty??
witaj Eddi i Alla ja choruje na nerwice juz prawie osiem lat:( balam sie isc do lekarza bo przeciez to wstyd i tak dalej.leki biore dopiero 3 miesiace i chce odstawic bo jakos nie czuje poprawy:( mam wspanialego faceta, bardzo chcielibysmy miec dziecko... czy ktoras z dziewczyn ma ochote pogadac na gg?? byloby razniej... podajcie swoje gg a obiecuje ze sie odezwe... bede zagladala na to forum.pozdrawiam wszystkich