Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Patrycja

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam kolejna wizyte u dr Czerwińskiego dopiero w styczniu, mialam rejestrator ktorym zapisywalam napady arytmii, ale wyszlo ze to tylko przyspieszony rytm zatokowy-100% nerwica-i tyle, a ja bylam pewna ze to czestoskurcze! Patrycja idziesz na wizyte prywatnie do Mikołowa?, czemu jestes taka pewna tej ablajci ja tez bylam i sie mile zdziwilam, pozdrowienia
Dobra jak będę wszystko wiedzieć to zaraz napisze, ablacji nie jestem pewna ale holter mi wyszedł strasznie paskudny - skurczy dodatkowych nadkomorowych że hohohohoho.Najlepsze jest to , że nigdy bym na to nie wpadła że mam arytmie bo nigdy nie miałam żadnych dolegliwości z tym związanych - raz zrobiło mi się słabo - poszłam do szpitala ,tam podpieli holtera a tu takie paskudztwo że ach...ale dobrej myśli jestem że mnie w tym Ochojcu pan doktor naprawi.Buziaki dla wszystkich. Dr Czerwiński - Katowice -Ochojec
Jestem po wizycie - pan doktor powiedział że takie arytmie to ma każdy i on by nic z tym nie robił a o żadnym zabiegu to nawet mowy nie ma.Jestem w szoku bo myślałam że jest ze mną naprawde źle.No ale i tak powiedział że do mnie zadzwonią i położą na 2 dni to wtedy zrobią echo serca i zobaczą czy to nie Wpw bo raczej to by podejrzewał ale w tej wersji niegroźnej.Kazał mi normalnie źyć i nczym nie martwić.Poza tym to bardzo miły i fajny facet!A skurczy miałam ok 4000 na dobe.(sądziłam że to strasznie dużo)Pozdrowionka! Dr Czerwiński - Katowice -Ochojec
Ataki trwaja około 20 minut puls roznie od 110-do ornej granicy nawet 170 uderzen na minute, czesto tetno nie rowne niemiarowe, mam wtedy biegunki, jest mi nie dobrze, no czesto poprzedzone to jest kilkoma dodatkowymi skurczami jednym po drugim a potem mam te szybkie bicia z regoly wystepuja one rano tak do poludnia, pozdrowienia
Na konsultacje do dr Czerwińskiego miałam skierowanie ze szpitala w którym leżałam.Nie wiem ile mnie trzyma atak bo ja wogóle nie czuje żebym miała problemy z sercem.Tak jak pisałam - zrobiło mi się pare razy słabo - wmówiłam sobie nawet że to jakiś nowotwór - w szpitalu robili mi strasznie dużo badań - min Holtera który wg nich wyszedł źle a wg pana doktora dzisiaj okazało się że nie.Ja nadal nie odczówam żadnych problemów sercowych - o ile zasłabięcie można z tym łączyć. Dr Czerwiński - Katowice -Ochojec
jesli bedzie wam ciezko sie dostac do doktora to oprocz szpitala przyjmuje prywatnie w mikołowie koszt wizyty 60zł, w tym sa badania, mierzenie tetna , cisnienia i ekg, ja rowniez dostalam przenosny holter ktory wszystko wyjasnil pozdrowienia, jak bedziecie chcieli tel na komore do dr czerwinskiego to nie ma sprawy.....pozdrowienia
Czy żeby się dostać do lekarza Czerwińskiego nieprywatnie czyli w ramach NFZ muszę mieć skierowanie od lekarza? Jeśli tak to od jakiego: od kardiologa czy od lekarza rodzinnego? Ja już byłam na konsultacji u ablatora(a raczej wszczepiatora rozruszników) dr Bednarka w Krakowie i on mnie skierował na ablację, ale chciałabym jeszcze otrzymać opinię z ust innego fachowca.
cześć ale nie powiedzieli do kiedy ma doktor Czerwiński zwolnienie bo praktycznie on już nie przyjmował pacjętów od końca lipca bo tak miałam wizytę u niego umówioną i już go nie było mam pecha miala to być pierwsza wizyta po nieudanej ablapcji bo było zagrożenie mam prośbę jak by ktoś wiedział że zacznie przyjmować proszę wiadomość pa narazie dzięki