Gość Patrycja Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Fajny jest? Jutro mam u niego konsultacje - mam nadzieje że skieruje mnie na ablacje bo mam dośc tej arytmii.Pozdrawiam wszystkich arytmowców! Dr Czerwiński - Katowice -Ochojec Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Monika Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Dr Czerwiński to super doktor.Naprawdę.Miły,uprzejmy,odpowie fachowo na każde pytanie i wytłumaczy o co chodzi. W tym roku w marcu przysmażał moje serduszko z pozytywnym skutkiem. Pozdrawiam i daj znać co postanowił doktor po konsultacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Barbara Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Ja mam kolejna wizyte u dr Czerwińskiego dopiero w styczniu, mialam rejestrator ktorym zapisywalam napady arytmii, ale wyszlo ze to tylko przyspieszony rytm zatokowy-100% nerwica-i tyle, a ja bylam pewna ze to czestoskurcze! Patrycja idziesz na wizyte prywatnie do Mikołowa?, czemu jestes taka pewna tej ablajci ja tez bylam i sie mile zdziwilam, pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Patrycja Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Dobra jak będę wszystko wiedzieć to zaraz napisze, ablacji nie jestem pewna ale holter mi wyszedł strasznie paskudny - skurczy dodatkowych nadkomorowych że hohohohoho.Najlepsze jest to , że nigdy bym na to nie wpadła że mam arytmie bo nigdy nie miałam żadnych dolegliwości z tym związanych - raz zrobiło mi się słabo - poszłam do szpitala ,tam podpieli holtera a tu takie paskudztwo że ach...ale dobrej myśli jestem że mnie w tym Ochojcu pan doktor naprawi.Buziaki dla wszystkich. Dr Czerwiński - Katowice -Ochojec Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Barbara Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 ile mialas tych skurczy nadkomorowych na dobe? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mariola Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Witam Wszystkich sercowców.Do Barbary.Basiu napisałaś ,że u Ciebie to nie częstoskurcz tylko przyśpieszony rytm zatokowy, a ile czasu trzyma Cię taki atak , jaki masz w tym czasie puls ? Proszę odpisz .Pozdrawiam Wszystkich.Mariola. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Patrycja Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Jestem po wizycie - pan doktor powiedział że takie arytmie to ma każdy i on by nic z tym nie robił a o żadnym zabiegu to nawet mowy nie ma.Jestem w szoku bo myślałam że jest ze mną naprawde źle.No ale i tak powiedział że do mnie zadzwonią i położą na 2 dni to wtedy zrobią echo serca i zobaczą czy to nie Wpw bo raczej to by podejrzewał ale w tej wersji niegroźnej.Kazał mi normalnie źyć i nczym nie martwić.Poza tym to bardzo miły i fajny facet!A skurczy miałam ok 4000 na dobe.(sądziłam że to strasznie dużo)Pozdrowionka! Dr Czerwiński - Katowice -Ochojec Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mariola Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Witam .Do Patrycji.Mam takie samo pytanie do Ciebie co do Barbary.Ile czasu Cię trzyma taki atak i jaki masz puls w czasie ataku .Dużo zdrówka życzę .Mariola. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość nerwus Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Patrycja! A jak się dostać do dr Czerwińskiego? Ja należę do NFZ małopolskiego, czy w związku z tym miałabym jaieś problemy?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Monika Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Wiem,że osoby w mazowieckiego też konsultowały się z dr Czerwińskim i miały zabieg ablacji w Ochojcu. (032)359 85 62--->to nr tel.do zakładu kardiologii inwazyjnej w Ochojcu.Pod tym nr można się dowiedzieć coś więcej o wizytach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Barbara Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Ataki trwaja około 20 minut puls roznie od 110-do ornej granicy nawet 170 uderzen na minute, czesto tetno nie rowne niemiarowe, mam wtedy biegunki, jest mi nie dobrze, no czesto poprzedzone to jest kilkoma dodatkowymi skurczami jednym po drugim a potem mam te szybkie bicia z regoly wystepuja one rano tak do poludnia, pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Patrycja Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Na konsultacje do dr Czerwińskiego miałam skierowanie ze szpitala w którym leżałam.Nie wiem ile mnie trzyma atak bo ja wogóle nie czuje żebym miała problemy z sercem.Tak jak pisałam - zrobiło mi się pare razy słabo - wmówiłam sobie nawet że to jakiś nowotwór - w szpitalu robili mi strasznie dużo badań - min Holtera który wg nich wyszedł źle a wg pana doktora dzisiaj okazało się że nie.Ja nadal nie odczówam żadnych problemów sercowych - o ile zasłabięcie można z tym łączyć. Dr Czerwiński - Katowice -Ochojec Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Barbara Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 jesli bedzie wam ciezko sie dostac do doktora to oprocz szpitala przyjmuje prywatnie w mikołowie koszt wizyty 60zł, w tym sa badania, mierzenie tetna , cisnienia i ekg, ja rowniez dostalam przenosny holter ktory wszystko wyjasnil pozdrowienia, jak bedziecie chcieli tel na komore do dr czerwinskiego to nie ma sprawy.....pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Aga Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Czy żeby się dostać do lekarza Czerwińskiego nieprywatnie czyli w ramach NFZ muszę mieć skierowanie od lekarza? Jeśli tak to od jakiego: od kardiologa czy od lekarza rodzinnego? Ja już byłam na konsultacji u ablatora(a raczej wszczepiatora rozruszników) dr Bednarka w Krakowie i on mnie skierował na ablację, ale chciałabym jeszcze otrzymać opinię z ust innego fachowca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Marian Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Cześć Basiu. Właśnie przeglądam to forum i interesowałby mnie namiar na dr. Czerwińskiego w Mikołowie. Jeśli mogłabyś mi podać jakiś nr telefonu do jego gabinetu,byłbym Ci bardzo wdzięczny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Olga Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Dr. Czerwiński Zakład Kardiologii Inwazyjnej Katowice - Ochojec ul. Ziołowa 47 32/ 359-85-62 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Darek Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 puście namar na dr Czerwińskiego . . . Proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Jacek Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Witam moja żona ma podobny problem prosił bym o telefon do gabinetu prywatnego do Dr. Czerwińskiego w tym Mikołowie z góry dziękuję i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość edyta Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Dośc dawno byłam w Mikołowie, ale może jeszcze numer jest aktualny 607 619 792 ul Miarki 14 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość danka Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 cześć byłabym wdzięczna gdyby mi ktoś napisał czy doktor Czerwiński jeszcze przyjmuje w Mikołowie bo mam też ten telefon podany 607619792 inikt mi nie odbiera jeszcze miałam podane żeby dzwonić po 15 w poniedzialki i środy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość sewerro Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Witam!Dr Cezary Czerwiński od kilku miesięcy nie przyjmuje pacjentów z powodu choroby.Też usiłowałem się z dr skontaktować,dopytywałem w klinice na Ochojcu i taką uzyskałem enigmatyczną odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość danka Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 cześć ale nie powiedzieli do kiedy ma doktor Czerwiński zwolnienie bo praktycznie on już nie przyjmował pacjętów od końca lipca bo tak miałam wizytę u niego umówioną i już go nie było mam pecha miala to być pierwsza wizyta po nieudanej ablapcji bo było zagrożenie mam prośbę jak by ktoś wiedział że zacznie przyjmować proszę wiadomość pa narazie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość sewerro Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Witam!Jutro będę w klinice na Ochojcu.Spóbuje sie czegoś bliżej dowiedzieć i napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość sewerro Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Witam! Rozmawiałem dzisiaj z dr Czerwińskim.Dr czasowo został oddelegowany do pracy w szpitalu klinicznym nr 7.Uzyskałem informację,że gabinet prywatny prawdopodobnie będzie znowu czynny od połowy grudnia. Tel.jest aktualny,ale tam są problemy z zasięgiem.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość danka Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 dzięki za informację że będzie doktor Czerwiński przyjmował bo mi bardzo zależy na wizycie pa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi