Gość Agnieszka Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 a czy ktoś zna Dr Lorka tez pracuje w Ochojcu??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Danka Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 cześć Wam czy ktoś już wie pewnie czy przyjmuje już dpktor Czerwiński prywatnie w Mikolowie byłabym wdzięczna za wiadomośc Pozdrawiam i wszystkiego dobrego w Nowym Roku życzę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość danka Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Cześć byłabym wdzięczna za informację czy przyjmuje już prywatnie doktor Czerwiński no bo byl na chorobowym dzięki za jakiekolwieg informację Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość e_dytko Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Dziś mi powiedział, że teraz przyjmuje prywatnie w Tychach. Komórka nadal jest aktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość danka Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 dzięki za informację ale czy wiesz wktóre dni no i w którym miejscu w Tychach przyjmuje no i kiedy można do niego dzwonić żeby się umówić na wizytę bo wtedy jak przyjmował w Mikołowie to można bylo dzwonić po 15 w pniedzialek i w środę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aga Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 a ja takie mam pytanie: czy dr Czerwiński leczy tylko dorosłych czy tez dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość e_dytko Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Nie wiem gdzie w tych Tychach. Na komórkę zadzwoniłam we wtorek wieczorem, chyba coś koło 19. Odebrał Pan doktor. Umówił się ze mną w Ochojcu, więc już o te Tychy nie dopytywałam. Jeśli chodzi o leczenie dzieci, to z moich doświadczeń z 16-letnią córką (już nie takie dziecko) wynika, że kardiolodzy odsyłają i tak do kardiologów dziecęcych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Danka Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Dzięki za informację bo też zadzwonilam i już na czwartek się ze mną umówił do Ochojca pan doktor Czerwiński Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość magda Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 wszyscy chwalicie pana doktora czerwińskiego czy on jest dobrym fachowcem od chorób serca Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość danka Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 czesć czy ktoś już wie czy doktor Czerwiński już jest na kardiologi inwazyjnej czy dalej jest oddelegowany w szpitalu . dzięki za informację . Dla wszystkich zdrowych wesołych Swiąt Wielkanocnych Wesolego Aleluja pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość dana Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 cześć chcialabym sie dowiedziec czy czasem pan doktor CZerwiński nie zmienił telefonu bo dzwoniłam do niego jak kazał po 20 i cały czs sygnal jego telefonu był zajęty mam taki numer 607619792 próbowalam gdzieś przez godzinę i efektu nie bylo bylabym wdzięczna za wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość danka Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 cześc bylabym wdzięczna jak by mi ktoś powiedzial jak się skataktowac z doktorem Czerwińskim Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość danka Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 dzwonie od wczoraj na komórkę doktoa Czerwinskiego no i jest niedostępna w styczniu było wszystko ok szlo się dodzwonić jak by ktos coś wiedział jak się skątaktować to proszę napisać bardzo ym byla wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość dania Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Moi drodzy cześć czy ktoś wie z Was co z panem doktorem Cezarym Czerwińskim może zmienil nuwer telefonu bo ja mam taki 607619792 ijest on niesiągalny bylabym wdzięczna za wiadomość we wrześniu byłam na wizycie i bylo ok dzwonilam na ten numer pa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość hmm Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Http://nekrologi.wyborcza.pl/0,11,,84749,Cezary-Czerwiński-kondolencje.html nie odbierze komórki,, Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość dannek Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Dajcie jakiś namiar na jakiegoś lekarza konkretnego jakim był pan doktor Czerwiński byłabym wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi