Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Odkad zaszlam w ciazy zle sie czulam,mysle ze to ataki paniki,napisze wam moje objawy: przyspieszone bicie serca, nadmierne pocienie sie, uczucie goraca, oslabienie organizmu, uczucie jakbym miala zemdlec, straszny lek i zdenerwowanie. rece zaczynaja mi sie trzesci jakbym nie czula nog.nagle moja twarz staje sie biala. teraz moja corka ma 18 miesiecy.wczesniej zdazalo mi sie to raz na jakis czas a teraz nawet do 2-3 razy w tyg.Na poczataku myslelam ze to od zoladka,bo przy tym mialam tez bol zoladka i biegunke.teraz biore tabletki na antyreflusso.te ataki zdarza mi sie najczesciej po wyjsciu z domu,w sklepach i na poczcie i kiedy jestem sama.niewiem nawet jak mam to dobrze opisac,to jest straszne i nie daje juz sobie z tym rady.najczesciej mi sie to zdaza jak jesem zmeczona.po takim ataku zbiera i sie a placz i zazwyczaj placze z 20 min.robilam ekg serca i holter 24 h i wszystko ok,nastepne badanie serca mam na czerwiec.tarczyca tez ok.jestem za granica i czasem wydaje i sie ze tych lekarzy wogole to nie obchodzi.przepisali mi krople diazepan alenie kazali czesto brac tylko kiedy bede miala takie napady,bez tych kropelek ie wychodze z domu.to jest silniejsze odemnie.nie chcem zeby moja coreczka ciagle widziala ze placze......pomozcie......
Witaj Stello. Na nerwice pracujemy przez lata.Składaja sie na nia nasze wszystkie uniki przed trudnymi sytuacjami, nasze chwile kiedy mielismy ochote powiedzieć NIE, a mówiliśmy TAK, dla świetego spokoju, nasza niedorosłość emocjonalna w relachjach z innymi.Nerwica jest takim kursem przyspieszonego dorastania emocjonalno-intelektualnego. Miałam dość czasu żeby to sobie poukładać.Poczytaj sobie watek *Z nerwicy sie wychodzi*, a wtedy bedziesz miała pewna orientację, jak postepuja osoby, zeby wyjśc z nerwicy. Z tego, co piszesz miedzy Toba a mamą jest taka więź ( jak nie odcieta pepowina).Czasem zycie rzuca nas na głęboka wode, bo ma w tym swój cel. Na moim watku *Lęk jest naszym przyjacielem* podałam namiary na fajne strony, na film *Sekret*.Przyjrzyj sie im i oceń, co z tego moze Ci sie przydac. Moze od razu podam Ci te namiary na ten film, bo wiele osób od razu poczuło się lepiej, gdy go obejrzało: michalpasterki.pl/filmy-video/the-secret-polskie-napisy/. Pozdrawiam.