Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Uczucie zawalonej głowy

Gość artur

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Od jakiegos czasu kilka razy w ciagu doby mam takie wrazenie *zawalonej głowy* tak dziwnie ciezka taki dyskonform straszy. Dodatkowo jak biegam czuje takie jakby strzykanie w głowie.Nie mam zadnych objawow:wymioty,omdlenia glowa tez nie boli tylko jest taka jak juz napisalem *zawalona* prosze o odpowiedz
Witaj.Trudno cos jednoznacznie odpowiedziec. Moze za dużo czasu spedzasz przy komputerze a za mało czasu na swiezym powietrzu.Nie wiem jaki tryb zycia prowadzisz, czy sie uczysz ( pracujesz), czy masz stresy i jakiego rodzaju.Napisz cos więcej o sobie, swoim zyciu, problermach (zakladając ze je masz) , moze z wieksza ilosciadanych łatwiej bedzie cos sensownego Ci poradzic.Pozdrawiam.
Witaj ponownie. Stany przygnebienia, niepokoju, krótkotrwałe sa czyms normalnym.Życie sklada sie z radości i smutków I MOZNA NAPRAWDĘ TYM STEROWAĆ.Poczytaj sobie na commedzie posty K23, gdyz udziela tam ciekawych rad, podaje linki na psychologiczne sporoby radzenia sobie z takimi stanami przygnebienia.W(g niego , gdy człowiek znajdzie jakąś pasje, cel zycia, wtedy te wszystkie energie smutku i przygnebienia ida precz.To brak jakichś sensownych celów zyciowych przyprawia nas o te wszystkie dyskomforty, a w końcu o nerwice, depresje.Ciągłe skupianie na *Życie nie ma sensu*, *Nic mi sie nie chce* , oczekiwanie, zeby ktoś za nas cos zrobił, zebysmy poczuli sie szczęśliwi, sprawia, ze Życie przecieka nam pomiedzy palcami.Kazdy z nas POWINIEN BYĆ KAPITANEM (sternikiem) SWOJEGO LOSU, ZYCIA, a jak jest z tym u Ciebie? Czy masz wpływ na swoje zycie ? Czy to Ty je planujesz* Czy to Ty decydujesz o czym myślisz, na czym sie skupiasz ?Poczytaj sobie artykuły zawarte na stronie *cud niedziałania czyli jak madrze odpoczywać*, gdyż mają w sobie wiele dobrych informacji jak zmienic na lepsze zycie./Pozdrawiam.
Witaj.art. Tak ucisk w gardle jest jednym z objawów nerwicy.Z tego co czytałam o emocjonalnych przyczynach rej tzw.*guli w gardle* , ma ona przyczyny w naszych problemach ze swobonym wyrazaniem swojego zdania, emocji itd.Osoby, które mówia to co czują swobodnie, nie mają tego rodzaju objawów. Przyjrzyj sie swoim zachowaniom w tej kwestii.Pozdrawiam.