Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zmęczenie, mrowienie kończyn, zawroty głowy i skoki ciśnienia

Gość Arkadiusz

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Arkadiusz
Witam Was wszystkich ! Od paru miesięcy mam dziwne uczucia, które towarzyszą mi na codzień a mianowicie : - ogólne zmęczenie organizmu ( zwłaszcza rano, natomiast wieczorem mogę do późna funcjonowac ) - czasami jak klade sie spac to strasznie *wiruje* mi w glowie jak zasypiam - poprostu jakby caly dzien ciezkiej pracy przechodzil mi myslami w glowie - czeste mrowienie w konczynach dolnych - tak jaby przechodzilo cieplo, uczucie mrownienia od konczyn dolnych w kierunku posladkow - co drugi, trzeci dzien mruga mi lewa powieka oka - taki tik - czasami trwa do kilku godzin - po pracu czuje jak mam zmeczone oczy i ledwo skupiam sie na widoku - wtedy uzywam kropli na zmeczone oczy i po krotkim czasie przechodzi - jest zdecydowanie lepiej - uczucie tzw, sokoli zwrok - skupiam sie w danym momencie na jednym punkcie i moge tak patrzyc i patrzyc....... - rano , jak przyjde z pracy i wieczorem cisnienie krwi jest w normie ( od 115 do 135 na 65-85 ) puls 65-75 natomiast w pracy jak mierze cisnienie popoludniu to mam 150/89-90 ( kilka razy zmierze i spada do 135/85 ) Wykonalem szereg badan : morfolgia - ok, mocz - ok, OB - ok, lipidiogram - ok, rtg klatki piersiowej ok, usg jamy brzusznej - ok, echo serca - ok, test wysilkowy - ok, ekg - ok. Czy wiecie czego to objawy ??? Pozdrawiam, Arkadiusz