rasputin Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Czy znacie nazwisko świetnego profesora kardiologii który przyjmuje w Wawie (rownież prywatnie)? Wiem,ze znalezienie w/w nie jest zbyt trudne,ale chodzi mi o Wasze opinie. Pozdrowienia ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość EWKA Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 ale to musi być profesor ???????? znam świetnego lek .kardiologa dr Dzielińska z Anina , Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bezinteresowny Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 W Aninie, na Grenadierów, na Szaserów, na AM Banacha, wszędzie tam spotkasz doskonałych kardiologów. Pytanie tylko, w czym się ma ów kardiolog specjalizować i kiedy chcesz konsultacji. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość magda miska Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 w Krakowie bylo bardzo glosno o prof. sadowskim - polecam z nim osobisty kontakt, jesli sie da to on na pewno pomoze. Jestem stala pacjentka tej kliniki odkad zostal jej kierownikiem po prof. Dziatkowiaku . Czuje sie swietnie, a sam profesor jest bardzo cieplym i zyczliwym czlowiekiem. naprawde stara sie pomoc. Zastawki i bajapsy robi sie tylko w Krakowie. To najwieksza Klinika w Polsce i maja najwieksze doswiadczenie. ja bym wolala zeby na mnie sie nie uczyli i dlatego wybralam Krakow. Poza tym oni tam daja chorym szanse na biologiczna zastawke nanowsze modele na swiecie. profesor Sadowski jest najwoiekszym autorytetm nawet w USA, bo tam pytalam gdzie sie operowac i skierowali mnie gdzie? - DO KRAKOWA!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Piet Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Nie tylko w Krakowie. W Polsce jest jeszcze parę innych miast (gdzie robią zastawki itd) ale może z usa ich już nie widać.. Dr House nie musi znać się na geografii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ola Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 piet, gdzie miałeś operacje, Kraków, Warszawa, zabrze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Piet Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 W Gdańsku. Jest naprawdę tip-top. Polecam klinikę i jej szefa, prof. Rogowskiego, wspaniały człowiek i nieprzeciętny fachowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Marek Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 gdzie mogę skorzystać z konsultacji prof Różańskiego bądź dr Mariusza Kuśmierczyka. Czeka na korytarzu w szpitalu i zaczepienie nie ma sensu dla mnie, bo nie jestem z W-w. Jazda 2,5 godz do W-w i z powrtotem 2,5 godz...a prawdopodobieństwo konsultacji znikome. Ma ktoś może namiar na powyższych kardiochirurgów? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mirek1954 Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Dr Kuśmierczyk przyjmuje w Legionowie ul. Piłsudskiego 20 tel. 227742640 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi