Grzegorz130 Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Czy w moim wieku czyli 27lat moge miec migotanie przedsiakow i czy zwykle osluchanie przez lekarza lub EKG moze wykryc to zecierpie na migotanie przedsiakow Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość xxx Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Witam oczywiście ze tak ja mam 26lat i od 3 lat leczę sie z powodu migotań przedsiąków obecnie czekam na zabieg w trybie pilnym! a dlaczego myślisz ze to migotania!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ... Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 przedsionek --- przedsiONków Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 4 Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 mozesz mieć na przykład przy adczynności tarczycy,czy masz dobre TSH? Sprawdż to. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Świetnie ,że ktoś to zauważył i napisał poza mną , bo xxx sam nie umie pisać a krytykuje innych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość xxx Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 nigdy w życiu nie krytykowałem nikogo za pisownie bo sam popełniam błędy !!!!! a ty zdrowa widzę ze jesteś chora na punkcie pisowni hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość xxx Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 a ponadto dla mnie jest to bzdurą upominać kogoś na forum kardiologicznym o pisownie nigdy tego nie robiłem i nie mam zamiaru!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Nie dosyć , że popełniasz błędy ortograficzne to jeszcze masz krótką pamięć.Ja nie jestem chora na punkcie błędów ortograficznych tylko nie lubię hipokrytów, którzy sami zwracają uwagi odnośnie poprawnego pisania jak sami nie umieją pisać. Poprawne pisanie jest na poziomie gimnazjum. Ty pierwszy zwróciłeś uwagę i co to wtedy było dobrze a jak Jaśnie Panu to obraza majestatu, dziwny z Ciebie człowiek. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 xxx Ty też nie lubisz kobiet? Przecież złą pisownię ktoś inny Ci wypomniał i jakoś nie ustosunkowałeś się do tej osoby tylko do mnie- dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość xxx Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 bo jesteś chorą umysłowo suką i wciskasz mi coś co nie jest prawdą !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość dana0909 Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Czy to są jakieś nowe objawy migotania przedsionków ? Ja takich nie miałam. Jednakże rażące błędy ortograficzne dają po oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość dedalek Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 xxx tak nie wypada. Prawdą jest, że zdrowa1 jest osobą kontrowersyjną i zaczepną- ale aż tak ! Co na to moderatow ? Za takie odzywki wylatuje się z forum. A tak naprawdę to chciałam zapytac Was jakie macie odczucia w casie napadów migotania, jakie długo trwają, jak się ratujecie żeby przerwac napad i przede wszystkim czy odczuwacie ból serca? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość omega Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 xxx jak masz takie rzeczy wypisywac to wypier...z tego forum nie dosc, ze jestes tempy to do tego prymitywy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość omega Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 i przez ciebie jeszcze ja zle napislaem!! tĘpaku Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorz130 Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Widze ze niema sensu pytac kogos o zdanie na tym forum bo widze ze sobie tutaj zarty robicie a ja chcialem tylko zapytac sie o przyczyny choroby i czy EKG lub osluchanie przez lekarza moze to wykryc Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Dziękuję Wam za reakcję.Dedalek ,czy możesz napisać mi na czym polega moja kontrowersyjność i kogo ja zaczepiam, ale i tak jestem wdzięczna ,że ktoś zauważył niestosowne zachowanie xxx. Grzegorz130 , ja ci odpowiem, oczywiście jak będziesz w czasie napadu u lekarza to da się to wysłuchać a i ekg to wykaże ( też musi być w tym czasie napad). Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorz130 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Czyli jak niebedzie napadu to nic tego niewykryje ? ani EHO ani EKG Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Niestety nie wykryje ekg( tylko jak jest napad) a echo serca nie jest od wykrywania migotania przedsionków ani żadnej innej arytmii ale................. może czasami nakierować lekarza ( bo echo robi lekarz) bo migotanie może wynikać z wady serca a to można echem sprawdzić czy serce jest zdrowe i nie ma wad , to badanie nie trzeba robić (echo serca) w czasie napadu. Grzegorz130 , ja proponuję jak będziesz miał napad migotania to udaj się na pogotowie a tam zrobią Ci ekg. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi