Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ból w klatce piersiowej i duszności na tle nerwowym

agyness

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, ostatnio już pisałam na forum o swoich problemach, odwiedziłam lekarza ten jednak stwierdził, że moje objawy są na tle nerwowym i odesłał mnie z kwitkiem. Jednak od paru dni można powiedzieć, że mi się pogorszyło; praktycznie w ogóle nie moge juz złapać głębokiego oddechu, ziewam na siłe, ale to też nic nie daje, pojawił się także ból z lewej strony klatki piersiowej trwa bez przerwy od 3 dni, nasila się on właśnie wtedy kiedy próbuje złapać ten głęboki oddech. Chciałabym dodać, że w ostatnim czasie nie denerwowałam sie z żadnego powodu wręcz przeciwnie mam bardzo dobre samopoczucie, ale z tymi bólem naprawde trudno mi juz wytrzymac. Prosiłabym o pomoc, jakieś wskazówki czym to może być spowodowane.

Jest tez mowliwosc pojawienia sie bolow wiencowych, jednak wiadomo ze tzreba pojsc raz jeszce do lekarza i porozmawiac o tym.jest to dosyc charakterystczne poniewaz promienuje wlasnie od lewej strony,zazwyczaj trwa od 7-19 min .potem ustepuje, gl.pojawia sie po wyczerpujacym wysilku,jednak nie jest to regula.poczytaj to:http://pl.wikipedia.org/wiki/Ból_w_klatce_piersiowej