Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Pulsowanie w skroniach i gardle, duszności a stres

Gość Dominika

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Dominika
Cześć. Zaczęło sie od tego ze mi sie zrobiło słabo nagle, zaczęły mi pulsować skronie i mnie złapało za gardło ze nie moglam oddychać. Ale po jakimś czasie mi to przechodziło, a zwykle sie nasilało wieczorem.I to tak trwało z tydzień. Później miałam gardło obolałe ale było w porządku. Teraz od jakichś 2 tygodni, wszystko mi pulsuje, cierpną mi ręce, serce mi wali 2 razy szybciej, serce mi podchodzi do gardła, a gdy ktoś trzaśnie tylko drzwiami czuje jakiś strach. Puls mam bardzo szybki.Bół w klatce piersiowej.Kołotanie serca. Gdy kłade się do łóżka to sie bardzo nasila i mnie budzi. I tak codziennie. A gdy zrobiłam na wfie pare kroków zaczeło mi tak pulsować w gardle że myślałam że mi serce wyrwie. No i byłam u lekarza wtedy jak jeszcze miałam problemy z samym gardłem. Powiedzieli że to sres i nic mi nie przypisali. Ja sie teraz niczym nie denerwuje, wczesniej miałam sporo nerwów ale nie aż takich że mogło do tego doprowadzić.Mieszkam w Norwegii i mam dopiero 16 lat. Pomóżcie, czy to rzeczywiście stres czy może nerwica?Lub jakiś problem z sercem?