Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Kłucie i strzelanie w sercu a nerwica

Lejzo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam 17 lat i mam na imie Łukasz . Mam chyba nerwice (tak mi sie wydaje , bylem juz w szpitalu bo serce mi walilo ale nic mi nie bylo ) no i nie wiem co mi dolega , opisze moj problem . Tydzien temu zaczelo mnie kloc serce , tz ale tak jak by z tylu plecow (chyba to bylo serce) no i tak kulo 2 dni na poczatku dosc odczowalnie , ale chodzilem caly dzien itd jakos to mnie nie dysfunkcjowalo , teraz zachorowalem (bol gardla , lekka gooraczka) i gdy robie glebszy oddech boli mnie gdzies w okolcy serca , czesto tak mam (mama mowi ze to przez dojrzewanie) nie przejol bym sie tak gdyby nie ten bol 2-dniowy . Dodam jeszcze ze jak leze to od praktycznie roku albo i wiecej gdy lapie tez wiecej powietrza cos mi strzela w okolicy serca tak jak by zebra czy cos , taki kostny to jest dzwiek . Jak bylem w szpitalu na ta *nerwice* to mialem badania echo , tarczycy itd wzsystko bylo ok to bylo gdzies pol roku temu :) . Moze to troche chaotycznie napisalem ...ale chcialem jak najkrocej a na temat . Czekam na odpowiedz :) Pozdrawiam
Znowu mnie dopadl bol jak ten ktory trwal 2 dni , wiec lyklem witaminy w tym magnes i po 10 min cisza , nawet jak lapie glebokie oddechy to nie czuje zadnego bolu (o ostatnio bylo trudne) :) bede pisal o dalszym rozwoju sytulacji a Ty xxx podawaj adres na to piwko ;p
no widzisz niedobór magnezu powoduję róznego rodzaju bóle mięśni w tym również bóle w klatce piersiowej życze powodzenia w leczeniu a dodatkowo zrób badanie krwi na te elektrolity bendziesz miał pewność czego twój organizm sie domaga!!A na te piwko to zapraszam do Opola hi hi
stary,idzie wiosna,więc siądż na rower,chodż na basen lub się zapisz na kurs tańca,gimnastykuj się,jedz dużo warzyw i owoców.Może się w McDonaldzie odżywiasz i pijesz te debilne napoje energetyczne,różne tigery i tym podobne goowno....Nie pal i nie pij alkoholu,a więcej się ruszaj i odżywiaj jak należy ,to będziesz w formie.
heh ... wlasnie ostatnio duzo palilem ... szkola itd to co przerwe wyjscie .. a to chyba wyplukuje te magnezy itd od kad lyklem nie czuje zadnych boli i lepiej sie czuje bylem oslabiony itd , na szczescie nie czuje uzaleznienia od papierosow to dam rade sie ograniczyc , a alkohol .. ciezko bedzie zwlaszcza ze zaraz bedzie sezon na 18 :P Opole ? ja Czestochowa ;/ to kawalek :D Dziekuje i pozdrawiam xd jak bede umieral to sie jeszcze odezwe :P

Słuchajcie, słuchajcie też miewałem takie kłucia w klatce piersiowej, ale magnez nie pomógł ani witaminy . Zacząłem szukać to tu to tam, po różny stronach i forach aż w końcu trafiłam na bardzo ciekawą stronę , którą gorąco polecam http://sites.google.com/site/news048. Przestałem się stresować i denerwować codziennością . Rozwiązałem krótki test , wiem ile czasu zostało mi do końca a wszystkie bóle przeszły jak ręką odjął