Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dobry kardiolog w Krakowie od zastawek

Gość KRYSTYNA

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć 3 stycznia miałem przeprowadzoną operację wymiany zastawki aortalnej na sztuczną - przyczyna postępująca stenoza wada wrodzona zastawka dwupłatkowa bardzo duże zwapnienia fala zwrotna IV stopnia. Zabieg maiłem wykonywany w Klinice Kardiochirurgi Jana Pawła II w Krakowie. Co do lekarzy to każdy z kardiochirugów pracujących w tej klinice jest świetnym specjalistą i naprawde nie ma znaczenia kto będzie operowł. Żeby dostać się do Kliniki należy mieć skierownie od lekarza I kontaktu zarejestrować się w Przyszpitalnej Przychodni Kardiologicznej u Kardiochirurga i tam postawią diagnozę czy operacja jest konieczna a jak tak to ustalą jej termin.Naprawde nie ma się czego obawiać. Pozdrawiam Robert
Ja mam wade aortalna zweżenie z niedomykalnoscia zastawki II stopien! stenoza gradient50. Bylam na badaniach w zabrzu a w marcu mam miec echo przezprzelykowe i wszystkiego sie dowiedza!!! Mowia ze w moim przypadku mozliwa jest plastyka zastawki a nie koniecznie wymiana na sztuczna! czy ktos wie o co chodzi z ta plastyka?? slyszalam ze to jest u nas jeszcze malo popularna forma kardiochirurgii ...Czy ktos wie kto podejmuje sie takich zabiegow? dodam ze mam 21 lat. za odpowiedzi dziekuje:)
ROBERT: mozesz napisac w jakim wieku jestes i jakie objawy towazyszyly postepujacej stenozie??? no i jAK DLUGO DOCHODZILES DO SIEBIE PO OPERACJI!!????? ja bardzo sie boje ze niedlugo bede musiala przejsc jakis zabieg.... narazie badaja.... wiesz cos moze o plastyce zastawki????a nie o wymianie na sztuczna? pozdrawiam:)
Gość Jacek Biel
polecam wszystkim Unicardia Przychodnia Chorob Serca i Naczyn, to jest Klinika prywatna zaraz obok szpitala Jana Pawła II w Krakowie. Tam sa wszyscy specjalisci i to bez kolejek - fakt trzeba zaplacic ale przynajmniej jest sie szybko i fachowo nami zajmie. Rzeczywiscie super obsluga i super sprzet. Nie warto szukac gdzie indziej, jestem w trakcie 3 letniego leczenia i jestem super zadowolony.

Dzięki Wam drodzy przyjaciele pacjenci za wskazanie adresu centrum Unicarie sie niestety nie reklamuja. Rzeczywiscie super miejsce i nigdzie nie moglem znalezc informacji gdzie sa ale poszedlem tym tropem na forum. I jestem przeszczesliwy bo dzieki nim zyje. Polecam wam to centrum Unicardia w Krakowie.