Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Janus

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj na wieczor bardzo sie zdenerowowalem i sie zaczelo , bylo mi zimno serce walilo dosc mocno nogi spocone ,dzis rano rowniez wstalem o 6 (spac szedlem 3:00) i to samo takie jakby mdlosci ale nie wymiotuje zołądek jakby sie ruszal tzn nad pępkiem tak pulsuje brzuch .ale najgorszy jest ten cholerny lęk ze z araz mi sie cos stanie.podobna sytlacje miałem z 2miesiace temu,pojechalem wtedy na pogotowie ,pielegniarka zmierzyla puls 140-80 badania serca (ekg ?) lekarz powiedzial ze wszystko jest ok a serce moze c zasem tam mocno bic w tym wieku( mam 20lat) no i zaraz po wizycie przeszlo jak reka odjol a teraz znowu hm..
nie , nie mam mdłosci najbardziej mnie irytuje jak leże ten brzuch takie *pukanie* między pępkiem a klatką, nie jest to bolesne ale bardzo irytujace na dłuższa mete zaznaczam ze nie zawsze i taki dziwny strach ze zaraz przestane oddychac itp
Ja też myśle że powinieneś ukierunkować sie na pasorzyty,one potrafią umiejscowiac sie w każdym organie i przy tym powodować takie właśnie objawy,pasorzyty wytwarzają różnego rodzaju toksyny które mają różny wpływ na organizm,drugą sprawą jest to że każdy organizm na ziemi można zmierzyć pod kątem częstotliwosci (herce i megaherce).Pasorzyty zamieszkująca nasz organizmzakłócają prace naszego organizmu a wiadomo że nasz organizm też emituje pewną częstotliwosć ktora jest zmieniana przez te właśnie pasorzyty i powstaje proces chorobowy,dlatego badanie kału nawet trzykrotne nie wyklucza obecności pasorzytów,niektóre z nich bardzo żadko sie wylęgają,inne przechodza często w stany uśpienia pod wpływem różnych pokarmów i nie są tak aktywne,dlatego jeżeli wykluczysz wiekszość chorób i znudzi ci sie wydawanie pieniedzy na lekarzy wybierz sie do gabinetu medycyny naturalnej i zrób sobie badanie na obecność pasorzytów w organizmie,trafne w 100% ze wzgledu na metode jaka jest urzywana do tego badania,jest to badanie wegetatywno rezonansowe, w taki sposób można nie tylko okreslić jakie pasorzyty w na żyją ale zbadać każdy pojedyńczy organ w jakim jest stanie,jak pracuje,można wykryć nawet najmniejsze nieprawidłowości w organizmie które jeszcze nie dają jakich kolwiek oznak chorobowych,,obejrzyj ten film uwarznie może da ci do myślenia http://www.youtube.com/watch?v=Kz0l6thCP7E&feature=PlayList&p=B70ED71E81CC996F&playnext=1&playnext_from=PL&index=3