Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zmiana Miansecu na Velafax

Gość jula

Rekomendowane odpowiedzi

Witam was wszystkich bardzo serdecznie Mam ogromna prośbe lekarz przepisał mi coronal na ndcisnienie a do tego miansec(mianseryna) niestety miansec zle na mnie zadzialal i poprostu przerwalam poszłam do lekarza i dzis przepisal mi velafax i mam brac razem z coronalem moje pytanie do was drodzy brzmi czy po tak krotkim czasie od brania 2 dni (miansecu psychotrop) moge dzis zazyc velafax oczywiscie wiem ze lekarz tak zalecil ale bardzo boje sie lekow i prosze o porad dodam ze kiedys bralam seronil ok pol roku i mnie wyleczyl jednak mam niestety nawrot tego diabelstwa:( prosze o porade dodam ze coronal w ulotce napisane jest na nadcisnienie a lekarz powiedział mi ze rowniez dziala na tą depresje i nerwice lekowa
próbowałam moja nerwica jest zaawansowana a teraz daje znowu tak o sobie znac a do tego ta depresja mam nadzieje w tym leku velafax tylko niewiem czy poczekac pare dni jak ten miansec sie wydali z mojego organizmu czy od dzis moge zaczac:( a co do tego to wiem ze jak sobie człowiek sam nie pomoze* tylko mysle ze niestety to znow tap zeby sie wspomoc lekami niestety mam w problemy a przy tym trudno jest sie zmobilizowac