Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Kołatanie serca i rozdrażnienie po jedzeniu i piciu

szifo30

Rekomendowane odpowiedzi

Dodam jeszcze że badnia krwi morfologia, próby wątrobowe, trzustkowe itp wszystko w normie. TSH też w normie. USG jamy brzusznej wyszło mi raz ostre zapalenie trzustki a potem po tygodniu gastrolog zobaczył to powiedział że wogóle olewa to USG bo to według niego coś z jelitami i rzeczywiście na tomografii jamy brzusznej nic nie wyszło. Najgorsze jest to że nie można jeść normalnie, spać (sen przerywany i suszy jak na kacu, budze się i muszę wody się napić), i chodze nerwowy ciśnienie skacze choć jestem raczej wysportowany. No i jeszcze oczywiście schudłem 8 kilo w miesiąc ale możliwe że to od diety, która teraz jak mi się zaostrzył ten stan jest bardzo biedna. Dosłownie ryż kurczak i marchewka gotowana. Szukam wyjścia z sytuacji i je znajde! A jak je znajdę to napisze szczegółowo wszystko po kolei od początku żeby innym ułatwić zycie. Pozdrawiam i życze powodzenia sobie i wam !!! ;)

KDZ, jak tam Twój stan? Doszedłeś do czegoś? Mam podobny problem. Od 3 m-cy prawie wogóle nie sypiam, cały czas czuję się poddenerwowany, co chwilę muszę brać głęboki oddech. Byłem już na 20 wizytach lekarskich. Gastrolog, hematolog, psychiatra, chirurg, ogólny i co lekarz to opinia. Nigdy nie chorowałem​na nic. Najgorsze jest bezsenność. Szukam już pomocy wszędzie. Morfologia ok, USG brzucha ok, kalprotektyna ok, hormony kory nadnerczy ok. Czy to możliwe, że to coś z pokarmów? Cukier, gluten?