Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Leki na nerwicę i powrót do normalności

marcin112

Rekomendowane odpowiedzi

witam! dopadła mnie ta choroba jekies 5 lat temu byłem u wielu lekarzy robiłem wszystkie badania i wszyscy mowia to samo nic panu niejest to tylko nerwica,tylko ze dlamnie to jest az nerwica niepotrafie sie odnalezc normalnie pracowac bawic z mojm synkiem.jesli ktoś wie o jakie leki moge zapytac mojeg lekarza które mi naprawde pomoga to prosze o odpowiedz .wszystkim dziekuje i jestem z wami.pozdrawiam marcin112
Drogi Marcinie, jak poczytasz sobie choć trochę naszych tu wpisów, to zapewne zrozumiesz, że leki to rozwiązanie doraźne i nie zawsze skuteczne. Niestety w tej chorobie chory musi próbować przede wszystkim sam sobie pomóc. Jeśli Twoja choroba ma konkretne podłoże, np. stresująca praca, to trzeba zacząć od wyeliminowania tego czynnika lub jego ograniczenia. Wiem, że to trudne, sama walczę od kilku miesięcy. Większość z nas przeszła całą gehennę latając od jednego lekarza do drugiego i robiąc milion badań. Ale są tacy, którym się udało. Poczytaj np. wpisy od *jadwigaszpaczynska* /o ile dobrze pamiętam/. Pamiętaj, że masz dla kogo walczyć. pozdrawiam