Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Wysypka, zmęczenie, drętwienie kończyn i zimne stopy

Gość Chłopak 23

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Chłopak 23
Witam mam 23 lata i borykam sie z problemem zdrowotnym ktorego nei potrafie zdjagnozowac jakis miesiac temu pojawiła sie u mnei wysypka dosyc piekaca ale tylko jeden raz potem czułem sie zmeczony jakis czas, po jakims tygodniu to zmeczenei mi nie pchodzilo poszedłęm do lekarza pierwszego kontaktu i powiedział mi ze nic takiego sie nei dzieje. po tygodniu gdy stan sie utrzymywał pojechalem do dermatologa jakiejs profesor od dermatologii pokazalem plamy na rekach i plamy na twarzy ktore mi eyskoczyły dostalęm masc i leki od uczulenia, jednak moj stan sie nei poprawiał zmeczenei sie utrzymuje jestem ospaly ostatnimi czasy dretwieja mi ciagle nogi mam booe kolan łakci , zimne stopy i bole głowy. meczy mnie to bardzo nei moge sobei z tym poradzic nachodza mnei jakies czarne mysli , ten stan wypala mnei psychicznie co mozliwie chyba pogorsza moj stan i samopoczucie prosze pomozcie powiedzcie co to moze byc lub jakie badania powinienem zrobic z góry bardzo dziekuje za w miare szybka odpowiedz
Bardzo często przy bolellozie bolą stawy , badania podstawowe krwi i moczu wychodza bardzo dobrze (tak było w moim przypadku).Mnie stawy bolały kiedyś ale ten ból już przeszedł , niestety albo na szczęście mam neuroboleriozę. Warto moim zdaniem sprawdzić przy Twoich objawach i ewentualnie wykluczyć boleriozę.Wtedy będziesz szukał dalej. Niestety ale wiedza wielu naszych lekarzy pozostawia wiele do życzenia.
Gość chłopak 23
hej juz po podstwaowych badaniach zele wyszedł mi mocz cos 1 ale neiwiem co ob 1 czerwone i białe krwinki w gornej granicy normy, czynnik reumatoidalny mam 20,56 czyli za wysoki co moze mi dolegac? zapisałem sie do reumatologa ale czeka sie ponad miesiac....

moim zdaniem masz Kiłe, zobacz, czy plamki które masz na rękach masz również na stopach, zastanów się, czy masz kaszel, i ból w kace piersiowej, obejrzyj swoje ciało przed lustrem z podniesionymi rękami poszukaj tzw. osutki plamisto grudkowej... a tak w gole to wizyta u lekarza dermatologa - wenerologa wskazana. Chorobę rzadko ktory dermatolog wskże chyba że jest naprawde doświadczony, ale sam zasugeruj ze to moze byc kiła bo inaczej będziesz sie bujał od lekarza do lekarza, a choroba bedzie postępowała ! Uzwględnij hipotezę KIŁY, naprawde, problem kiły staje sie problemem aktualnym ! Pozdrawim